Elm voittaa

Flunssan selk lienee taitettu ja olen uskaltautunut takaisin tihin. Henkinen ja fyysinen toimintakyky toimii kuitenkin viel erittin vajaalla kapasiteetilla. Kuten aiemmin otaksuinkin, juuri mitn ei ollut flunssan ehkisemiseksi tehtviss. Niille, jotka eivt ole tt liikkeell olevaa tautia viel saaneet voisi antaa ohjeita:

Jos huomaat itsesssi silmien vsymist, yleist lametusta ja huteraa oloa, muista hidastaa. Juo paljon nestett, lep ja ota iisisti. Jos kurkkua alkaa kutittaa kyseess on jo villin vilkkuva hlytysvalo. Ja muista ottaa itsellesi aikaa. Muka-urhealla riuhtomisella sstetty aika maksetaan myhemmin kaksinkertaisena takaisin. Tmn olen saanut kokea niin monta kertaa, ett se lienee jo paras uskoa…

4 thoughts on “Elm voittaa

  1. Onneksi tuo kamala tauti ei ole viel minuun iskenyt. Yleens kyll otan flunssasta kaiken irti. Eli kerrankin hyv syy olla tekemtt mitn ja maata vaan sngyss vllyjen alla. Tosin jyskyttv pnsrky ja kurkun karheus vievt loikoilusta nautinnon. Paljon sait kuitenkin kirjoiteltua flunssaisena ;-)

  2. Tiedn ihmisi, jotka jvt kotiin tist vasta kun kuume lhentelee neljkymment. Monet kyselevt llistynein, miksi jt kotiin jos kerran kuume ei nouse. Alilmp on kuitenkin melkein yht rasittavaa.

  3. Hmm, flunssa ja kuume on meikn kannalta vhn hmr, ett joku 39 asteen kuume ei sinlln kaada mua vaan mit enemmn kuumetta on, sen hyperaktiivisempi on. Tied sitten onko tuo kovin terveellist, mutta ei vaan pysty makaamaan missn sngyss siin vaiheessa.

    Mutta aika paljon tulee litkitty jotain teet ja kuumia mehuja + Finrexin-viritelmi.

  4. Itse sinnittelin tmn flunssan ohi pelkstn vitamiinien voimalla koska kuume ei noussut ihan kattoon asti. Kuumelkkeet tuppaavat tekemn olon epmiellyttvn turtuneeksi.

    Finrexin-tyyppiset jauheviritelmt, jotka oikeasti koostuvat lhinn mehusta, asperiinijauheesta ja kofeiinista, minulla on aika huonoja kokemuksia ja pyrinkin pysymn niist erossa. Lkkeet lkkein, kahvi kahvina ja vitamiinit vitamiinina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *