Viikon nyttelij

Tnn valitsen viikon nyttelijksi Stephen Rootin. Valinnan perusteena on hnen persoonallisten roolihahmojensa mainio toteuttaminen. Rootin lsnolo tuo elokuvaan tai TV-sarjaan omalaatuista hauskuutta.

Monet muistavat hnet ehk parhaiten Konttorirotat-elokuvan Miltonina (I-I-I c-c-could set this building on f-f-f-fire!). Rootia voi seurata kokonaan toisenlaisessa roolissa Nelosella parhaillaan pyrivss komediasarjassa Newsradio. Hn esitt siin Jimmy Jamesia, aseman omalaatuista mutta jollain erikoisella tavalla coolia pjohtajaa.

Elokuvassa Voi veljet, miss lienet? hnell oli niin ikn radioaseman pjohtajan rooli, tll kertaa WEZY-aseman punaniskainen pomo Lund. Root on mys lainannut ntn animaatiosarjoille, tunnetuimpana Kukkulan kuninkaassa Hank Hillin kaveri Bill Dauterive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *