Viikon näyttelijä

Kirjoittaja Sami, 4.9.2002

Tänään valitsen viikon näyttelijäksi Stephen Rootin. Valinnan perusteena on hänen persoonallisten roolihahmojensa mainio toteuttaminen. Rootin läsnäolo tuo elokuvaan tai TV-sarjaan omalaatuista hauskuutta.

Monet muistavat hänet ehkä parhaiten Konttorirotat-elokuvan Miltonina (I-I-I c-c-could set this building on f-f-f-fire!). Rootia voi seurata kokonaan toisenlaisessa roolissa Nelosella parhaillaan pyörivässä komediasarjassa Newsradio. Hän esittää siinä Jimmy Jamesia, aseman omalaatuista mutta jollain erikoisella tavalla coolia pääjohtajaa.

Elokuvassa Voi veljet, missä lienet? hänellä oli niin ikään radioaseman pääjohtajan rooli, tällä kertaa WEZY-aseman punaniskainen pomo Lund. Root on myös lainannut ääntään animaatiosarjoille, tunnetuimpana Kukkulan kuninkaassa Hank Hillin kaveri Bill Dauterive.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.