Verkkoraivo iski

Joskus on pivi, kun verkossa jokseenkin kaikki eteen osuva rsytt. Tnn on ollut sellainen. Pivittin kyttmni sanakirjasaitti Merriam-Webster oli pilattu vlkkyvll bannerilla, joka tahtoo minun kyttvn 40 dollaria saadakseni selville, minklaista “bisnesideaa” siell kaupitellaan. Joka puolella vaanivat pop-up-ikkunat haluavat tunkea tuutin tydelt klyist krppi nytlleni. Mailiboksini on tynn spmmerien vedtysyrityksi.

WEB RAGE! Aargh! Tahdon Webbini takaisin hpemttmilt helppoheikeilt! Tai ainakin valita itse mainokset, joita vlitn katsella… Miksi Maceille ei ole Webwasherin kaltaisia loistavia ohjelmia, jotka tekevt ylltyspuhdasta? –Onko edes olemassa mainoksia, jotka rauhoittavat rasittamisen sijasta? Ehkp…

One thought on “Verkkoraivo iski

  1. Aivan loistava banneri. Taisi olla ensimminen kerta moneen kuukauteen kun olen kynyt katsomassa mitn mainostajasivua bannerin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *