Verkkoraivo iski

Joskus on päiviä, kun verkossa jokseenkin kaikki eteen osuva ärsyttää. Tänään on ollut sellainen. Päivittäin käyttämäni sanakirjasaitti Merriam-Webster oli pilattu välkkyvällä bannerilla, joka tahtoo minun käyttävän 40 dollaria saadakseni selville, minkälaista “bisnesideaa” siellä kaupitellaan. Joka puolella vaanivat pop-up-ikkunat haluavat tunkea tuutin täydeltä kälyistä kräppiä näytölleni. Mailiboksini on täynnä spämmerien vedätysyrityksiä.

WEB RAGE! Aargh! Tahdon Webbini takaisin häpeämättömiltä helppoheikeiltä! Tai ainakin valita itse mainokset, joita välitän katsella… Miksi Maceille ei ole Webwasherin kaltaisia loistavia ohjelmia, jotka tekevät yllätyspuhdasta? –Onko edes olemassa mainoksia, jotka rauhoittavat rasittamisen sijasta? Ehkäpä…

One thought on “Verkkoraivo iski

  1. Aivan loistava banneri. Taisi olla ensimmäinen kerta moneen kuukauteen kun olen käynyt katsomassa mitään mainostajasivua bannerin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *