Arvoisa isntvki, luumusatonne olisi valmis

Luumuja ja verso: Klikkaa nhdksesi lis! Pihamme luumupuut ovat aggressiivisia otuksia. Ne eivt tyydy kasvamaan ylhisess yksinisyydessn, vaan levittvt ympristns pieni luumupuun alkuja. Takapihan kaksi luumupuuta on kasvanut varsinaiseksi metsksi: niiden ymprill on kymmenittin lhes metrin korkuisia puun alkuja. Pois raivatut yksilt eivt suostu luovuttamaan, vaan tyntvt uutta versoa heti kun vain pystyvt.

Tnn luumupuu tiedotti ystvllisesti sadon olevan valmis. Yhden pivn aikana sen ymprill oleva nurmi oli tynn violetteja herkkupaloja ja puuta ravistelemalla niit tuli viel lis. Kersimmekin pihalta ison korillisen puutarhan antimia myhemmin kytettvksi. Klikkaamalla luumun kuvaa net lis loppukesn kuulumisia kotipihaltamme…

One thought on “Arvoisa isntvki, luumusatonne olisi valmis

  1. Itse en varsinaisesti pid luumuista muuten kuin tuoreena. Onneksi luumuista tulee hyv viini ;)

    Hauska kuulla, ett muidenkin luumupuut versovat, sill meill on pihassa tsmlleen kuvaamasi meininki, ja versoja tulee joka puolelta kiihtyvll tahdilla.

    Luumujen jlkeen pihan voikin pist pakettiin odottelemaan haravointia ja ensi kevtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *