Kh, kh

Kaunis elokuu kntyi jnnittvn syyskuun puolelle. Tummat ja synkt pilvet liikkuvat nopeasti taivaalla antaen vlill tilaa kirkkaalle auringonpaisteelle. Lmptila on kuitenkin edelleen liki 20, yllkin! Eksoottista. Tllaista syksy en panisi lainkaan pahitteeksi.

Valitettavasti vain viime viikon pahimpien kiireiden hellitetty mys flunssa katsoi tilaisuutensa tulleen ja puhkesi lhes heti perjantain palaverien loputtua. Nyt nappailen C-vitamiinia ja toivon ett tukkoisuus menisi mahdollisimman nopeasti ohi. Paljoakaan ei tosin ole tehtviss.

One thought on “Kh, kh

  1. Ystvni vkisinpakottama flunssajuoma, jota olen vakiintunut kyttmn: erittin viskipitoista teet, johon hunajaa ja sitruunaviipale, johon pistelty neilikoita. Helpottaa hetkeksi, mutta en tied onko viisas ratkaisu, jos on tit tehtvn :)

    Finrexineille yms. kuumajuomille olen itse kai tullut immuuniksi.

    En ole viel uskaltanut kokeilla wanhan kansan vinkki: kuorittu valkosipulinkynsi jokaiseen varpaanvliin, villasukat jalkaan ja yksi vllyjen alle. Uskaliaat kokeilijat vittvt sen oikeasti helpottavan.

    No niin no, eip siin tosiaan paljoa muuta taida olla tehtviss kuin krsi se viikko. Ottaa osaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *