100 rikki, party on!

Kirjoittaja Sami, 31.8.2002

Veikko Outoa Taigaa -blogista kiinnitti eilen huomiota blogilistan kokoon ja epäili että listattuja olisi jo yli 100. Varmistin asian, ja niinhän se on: sadan raja meni rikki tällä viikolla. Otin selvää myös Suomen Sadannesta Blogista.

Tällä hetkellä listalla on 102 blogia ja uusia putkahtelee esiin jatkuvasti. Blogilista julkistettiin virallisesti 27.6., ja kuin sattuman kautta lisäsin sadannen blogin listoille tasan kaksi kuukautta myöhemmin, 27.8.

Kunniamaininta tasaluvusta menee Strawberrymushille – onneksi olkoon! Seuraavaksi jäädäänkin odottelemaan kahdettasadatta blogia.

Paineet blogilistan muokkaamiseen kasvavat jatkuvasti. Jo kuluvan päivän uusissa kirjoituksessa on niin paljon lukemista, että kaikkia ei pysty seuraamaan. Joukosta karsiutuvat väkisinkin esiin omat suosikit, jotka luetaan ensin ja sitten katsellaan loput jos aikaa jää. Joissain blogeissa (esim. Visan saitilla) käytetty menetelmä omien suosikkien korostamisesta näyttää mielenkiintoiselta. Ehkäpä blogilista tarvitsee personointitoiminnon?

  Jutussa “100 rikki, party on!” on 4 kommenttia:

  • Asmunder says:

   Heh, juuri tänään aamupäivällä päivittelin
   omilla sivuillani listan kokoa. Niin, ainakin
   kielen mukaan jaottelu voisi olla hyvä.
   Samoin kenties weblog/nettipäiväkirja-
   jaottelu (tosin monen saitin kohdalla tuon
   jaottelun tekeminen voi olla aika hankalaa).

  • lassej says:

   Tuosta blogilistasta voisi kehittää oikein kunnollisen “työkalun” blogien seurantaan.

   Kaikista suomalaisista blogeista saisi valittua omat suosikkinsa, joiden päivittymistä sitten sivu seuraisi. Samaten sivulle ilmestyisi aina kokonaan uudet blogit, jotka sitten voisi katsastaa ja päättää, lisätäkö omalle listalle vai ei.

   Tunnistus ip/keksin perusteella omaa konetta varten, ja tunnuksella yleisiä koneita varten.

   Jos ilmaisin itseäni liian epäselvästi, niin ilmaiskaa se ;) Yritän sitten selittää paremmin.

  • mlj says:

   Blogilista kun kasvaa, niin olisi varmaan jossain vaiheessa kätevä siirtyä käyttämään semmosta ptkää numerosarjaa, millä esim. weblogs.comiin tulee tieto päivityksistä. Listasysteemi ei siis kävisi läpi kaikkia blogeja tasatunnein, vaan päivityksestä lähtisi samalla hetkellä tieto tänne. Varsin sekava selitys, mutta toivottavasti tajuatte.
   Mulla ei nytkään ole listaa sivulla, niin personoinnilla ei henkilökohtaisesti paljon väliä ole. Uusista blogeista ilmoittava juttu olisi kyllä kiva – päivän tavoite on käydä kurkkaamassa kaikki nykyisin listalla olevat.

  • Carita says:

   nice website :))
   Ebony_lettersfrom_us Hardcore

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.