100 rikki, party on!

Veikko Outoa Taigaa -blogista kiinnitti eilen huomiota blogilistan kokoon ja epili ett listattuja olisi jo yli 100. Varmistin asian, ja niinhn se on: sadan raja meni rikki tll viikolla. Otin selv mys Suomen Sadannesta Blogista.

Tll hetkell listalla on 102 blogia ja uusia putkahtelee esiin jatkuvasti. Blogilista julkistettiin virallisesti 27.6., ja kuin sattuman kautta lissin sadannen blogin listoille tasan kaksi kuukautta myhemmin, 27.8.

Kunniamaininta tasaluvusta menee Strawberrymushille – onneksi olkoon! Seuraavaksi jdnkin odottelemaan kahdettasadatta blogia.

Paineet blogilistan muokkaamiseen kasvavat jatkuvasti. Jo kuluvan pivn uusissa kirjoituksessa on niin paljon lukemista, ett kaikkia ei pysty seuraamaan. Joukosta karsiutuvat vkisinkin esiin omat suosikit, jotka luetaan ensin ja sitten katsellaan loput jos aikaa j. Joissain blogeissa (esim. Visan saitilla) kytetty menetelm omien suosikkien korostamisesta nytt mielenkiintoiselta. Ehkp blogilista tarvitsee personointitoiminnon?

4 thoughts on “100 rikki, party on!

 1. Heh, juuri tnn aamupivll pivittelin
  omilla sivuillani listan kokoa. Niin, ainakin
  kielen mukaan jaottelu voisi olla hyv.
  Samoin kenties weblog/nettipivkirja-
  jaottelu (tosin monen saitin kohdalla tuon
  jaottelun tekeminen voi olla aika hankalaa).

 2. Tuosta blogilistasta voisi kehitt oikein kunnollisen “tykalun” blogien seurantaan.

  Kaikista suomalaisista blogeista saisi valittua omat suosikkinsa, joiden pivittymist sitten sivu seuraisi. Samaten sivulle ilmestyisi aina kokonaan uudet blogit, jotka sitten voisi katsastaa ja ptt, listk omalle listalle vai ei.

  Tunnistus ip/keksin perusteella omaa konetta varten, ja tunnuksella yleisi koneita varten.

  Jos ilmaisin itseni liian epselvsti, niin ilmaiskaa se ;) Yritn sitten selitt paremmin.

 3. Blogilista kun kasvaa, niin olisi varmaan jossain vaiheessa ktev siirty kyttmn semmosta ptk numerosarjaa, mill esim. weblogs.comiin tulee tieto pivityksist. Listasysteemi ei siis kvisi lpi kaikkia blogeja tasatunnein, vaan pivityksest lhtisi samalla hetkell tieto tnne. Varsin sekava selitys, mutta toivottavasti tajuatte.
  Mulla ei nytkn ole listaa sivulla, niin personoinnilla ei henkilkohtaisesti paljon vli ole. Uusista blogeista ilmoittava juttu olisi kyll kiva – pivn tavoite on kyd kurkkaamassa kaikki nykyisin listalla olevat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *