Ericssonin kamerakännykästä

Kirjoittaja Sami, 11.7.2002

Aiemmin olemme katselleet Nokian 7650:llä otettuja valokuvia ja naureskelleet Ericsson T68i:n näytön kuvanlaadulle. Mutta kiitos ahkeran Pinserin lukijan, nyt on vuorossa Ericssonin vastaisku – saimme nimittäin ensimmäisen esimerkin T68i:n lisälaitekameran kuvanlaadusta:

Alla oleva kuva on otettu Ericssonin kameralla (täyskokoinen kuva klikkaamalla):

Ei hassumpi. Verrattaessa Nokian kameralla otettuihin kuviin, ensivaikutelmana on skarppi kuvanlaatu. Koko on sama kuin Nokialaisessa. Kännykän näytöllä näkyvästä kuvanlaadusta ei pidä siis vetää liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä.

Kuvien ottotilanteessa on toki eroja. Ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa kuvista tulee parempia verrattuna sisällä hämärässä otettuihin kuviin. Seuraavaksi vuorossa lieneekin kunnollisen rinnakkainvertailun järjestäminen.

  Jutussa “Ericssonin kamerakännykästä” on yksi kommentti:

  • Miihkali says:

   Ei hassumpi ollenkaan.
   Tosin lisälaite on aina lisälaite, se ei ole paikalla juuri silloin kun sitä tarvii.

   Jään innolla odottamaan puhelimia joissa on “~viiden megapikselin kamera” ja jota voi vielä kayttää puhelimenakin. =)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.