Ericssonin kameraknnykst

Aiemmin olemme katselleet Nokian 7650:ll otettuja valokuvia ja naureskelleet Ericsson T68i:n nytn kuvanlaadulle. Mutta kiitos ahkeran Pinserin lukijan, nyt on vuorossa Ericssonin vastaisku – saimme nimittin ensimmisen esimerkin T68i:n lislaitekameran kuvanlaadusta:

Alla oleva kuva on otettu Ericssonin kameralla (tyskokoinen kuva klikkaamalla):

Ei hassumpi. Verrattaessa Nokian kameralla otettuihin kuviin, ensivaikutelmana on skarppi kuvanlaatu. Koko on sama kuin Nokialaisessa. Knnykn nytll nkyvst kuvanlaadusta ei pid siis vet liian pitklle vietyj johtoptksi.

Kuvien ottotilanteessa on toki eroja. Ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa kuvista tulee parempia verrattuna sisll hmrss otettuihin kuviin. Seuraavaksi vuorossa lieneekin kunnollisen rinnakkainvertailun jrjestminen.

One thought on “Ericssonin kameraknnykst

  1. Ei hassumpi ollenkaan.
    Tosin lislaite on aina lislaite, se ei ole paikalla juuri silloin kun sit tarvii.

    Jn innolla odottamaan puhelimia joissa on “~viiden megapikselin kamera” ja jota voi viel kaytt puhelimenakin. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *