Ericssonin kamerakännykästä

Aiemmin olemme katselleet Nokian 7650:llä otettuja valokuvia ja naureskelleet Ericsson T68i:n näytön kuvanlaadulle. Mutta kiitos ahkeran Pinserin lukijan, nyt on vuorossa Ericssonin vastaisku – saimme nimittäin ensimmäisen esimerkin T68i:n lisälaitekameran kuvanlaadusta:

Alla oleva kuva on otettu Ericssonin kameralla (täyskokoinen kuva klikkaamalla):

Ei hassumpi. Verrattaessa Nokian kameralla otettuihin kuviin, ensivaikutelmana on skarppi kuvanlaatu. Koko on sama kuin Nokialaisessa. Kännykän näytöllä näkyvästä kuvanlaadusta ei pidä siis vetää liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä.

Kuvien ottotilanteessa on toki eroja. Ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa kuvista tulee parempia verrattuna sisällä hämärässä otettuihin kuviin. Seuraavaksi vuorossa lieneekin kunnollisen rinnakkainvertailun järjestäminen.

1 thought on “Ericssonin kamerakännykästä

  1. Ei hassumpi ollenkaan.
    Tosin lisälaite on aina lisälaite, se ei ole paikalla juuri silloin kun sitä tarvii.

    Jään innolla odottamaan puhelimia joissa on “~viiden megapikselin kamera” ja jota voi vielä kayttää puhelimenakin. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *