Alas alleviivaus!

Ei-alleviivausta -liike taistelee julkisten painotuotteiden alleviivausta ja kommentointia vastaan. Kannatan liikkeen toimintaa: olen itsekin jokusen kerran hermostunut kirjastosta lainattuun alleviivailua pursuavaan kirjaan. Ylimriset alleviivaukset vievt huomiota itse tekstist ja kirjan lukukokemus muuttuukin sisiseksi debatiksi alleviivaajan painotuksista. Alleviivaajille rangaistukseksi pakkotyt pyyhekumin kanssa!

2 thoughts on “Alas alleviivaus!

  1. Praah!

    Luettuani linkin takaa lytyvn saitin huomasin ett parkaisun takana ovat jotkut korkeakouluopiskelijat joita harmittavat ett jotkut “muut” ovat knneet merkata ne trket paikat kirjassa. Jos ego on tarpeeksi suuri niin alleviivaukset eivt ollenkaan hiritse – onhan toisaalta kivaa nhd mit kohtia muut lukijat ovat pitneet trkein.

    Sotkeminen on toki tuomittavaa,

    # hn (taas)

  2. Ainakaan minulla ei ole kysymys egoilusta, vaan ihan yksinkertaisesti siit ett tekstist pistvt esiin irralliset lauseet ja knopit jotka alleviivaaja on halunnut nostaa esiin. Teksti on kuitenkin aina kokonaisuus ja haluaisin nauttia sen sellaisena kuin kirjoittaja on tarkoittanut. Mutta kukin taaplaa tyylilln…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *