Bloggaajatapaaminen

Meetup.com on paikka, jonka avulla voi järjestää erilaisia tapaamisia. Siellä on näemmä jo pystyssä ehdotus bloggaajatapaamisesta Helsingissä 18.7. Hauska idea, mutta onkohan ajankohta sopiva lomaileville bloggaajille? Helsinki paikkana myös hieman syrjii meitä maalaisvähemmistöön kuuluvia ;-) Olisiko tapaamiselle kiinnostusta?

3 thoughts on “Bloggaajatapaaminen

  1. Juu, kyllähän se olisi hauska tavata joskus blogitovereita. Tosin “tunnettuus” ei ole varmaan ihan samalla tasolla kuin irkkimiitingeissä, sananvaihto on nimittäin hieman hitaampaa blogien kautta.

  2. Hauska idea, mutta ei loma-aikaan. Kun ei noita lomia tule vietettyä Helsingissä, vaan täällä muualla.

  3. Saattaisinpa tullakin, tiedä häntä. Toisaalta on mukavampaa pitää tietty anonymiteetti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.