Harry ja leopardi tapaavat lohikäärmeen

Kauan odotettu viides Harry Potter -kirja on ilmestynyt! Tai ainakin melkein… Harry Potter And Leopard Walk Up To Dragon ei valitettavasti ole J.K.Rowlingin käsialaa, vaan kyseessä on kiinalaisen fanin kirjoittama teos. Oikea viides Potter-kirja, Harry Potter And The Order Of The Phoenix ilmestynee kauppojen hyllyllä vuodenvaihteen jälkeen.

141 thoughts on “Harry ja leopardi tapaavat lohikäärmeen

  1. Siis mä oon niin Harry Potter/Hermione fani ettei kukaan muu voi olla näin paljoo… mulla on 9 harry potter julistetta, 3 tyynyy, 2 tyynyn päällistä, lampunvarjostin, 2 peliä, 10 postikorttia, hermione nukke, 5 erillaista vihkoo, 2 erillaista kirjepaperia, 3 Harry Potter tarravihkoo, 516 tarraa, paljon kuvia, koulu päivyri, 2 valokuvalbumia, 2 lehti kansiota, 4 paperi kansiota, Harry pehmolelu, 5 Harry potter kirjaa, Huispaus kautta aikojen, Ihmeotukset ja niiden olin paikat kirja, 12 Harry Potter kynää, hermione nimi kyltti, Hermione avaimenperä, Tylypahkan pienoismalli ja paljon paljon muuta, en jaksa ees luetella, ainii vielä pelikortit…

  2. Joo, 6 Harry Potter kirja tulee luultavasti vuonna 2006 – 2007 välisinä vuosina. Vastasin kun kerran kirjoitit, että: ”Olkaa kilttejä, ja vastatkaa!”

  3. oon tosi paljon Hermione fani ja ihan sen näkönen

  4. HARRY POTTER ON PARAS MÄ ODONAN KAUHEESTI SITÄ KUUDET KIRJAA MALFFOY ON SÖPÖ

  5. hermione=minä: on aika lapsellista ylpeillä tääl joistain harry potter kamoista! kyl niitä tääl muillakin on!!(tai ainaki mulla..en tie teistä muista)… ja vielä lapsellisempaa on väittää et oot joku maailman suurin HP-fani…! (ja pyh) ai nii…lisäämpä tähän viel et mulla on 22 potter julistetta… :D (seinäl kylläki vaan 7) :)

  6. mooiii! mä olen yks potter-fani ja haluasin sanoa;KAIKKI PAHVIT JOTKA EI HP:STÄ PIDÄ VOIVAT HÄIPYÄ HELVETTIIN TÄÄLTÄ!

  7. Moikka kaikki! Potter fanit kirjoitelkaan osoitteeseen:
    Netu91@jippii.fi
    Oon 14wee ja ihan koukussa Harry Potteriin…
    Oon lukenut kirjat kaikki kaks kerta, mut omistan vain ekan ja kakkosen :( Videona mulla on ykkönen, kakkonen ja kolmonen :)
    Ja ostan huomenna viitosen kirjan suomeksi, kun oon SURKEE englannissa. Oon niin koukussa Harry Potteriin, että leikin sitä kahden 10 jA 11 vuotiaan kaverini kanssa. Oon Harry, koska haluaisin olla poika, 10 vuotias kaverini on poika ja ihan Ronin kaksois olento (luonteen perustella) ja 11-vuotias kamuni on ihan Hermionen näkönen takaata päin (se on tyttö) Me kirjotetaan kirjeet, käydään Viistokujalla ja pakataan tavarat matkaarkkuihin (kaikilla on omat) kaavut on (pyyhe siis) lemmikit, taikasauvat, kauluspaidat, solmio puuttuu, luudat on, huispaus vaatteet on… Kaikki esim. huispaus vaatteet eivät ole oikeat vaan tuvan värinen verkkari puku…. Moikka kaikki!!!

  8. Koska tulee 6 kirja suomeksi?

    Koska tuloo liekehtivä pikari elokuvaksi?

    ja voitteko kertoo jonkun hyvän harry potter sivun? Kiitos jo etu käteen

  9. Liekehtivän pikarin ensi-ilta on 18.11. Tai ainaki mun tietääkseni.. Kuudes kirja tulee joskus ens vuoden puolella..

    Ja hyvän potter sivun löytää ku menee googleen ja kirjottaa siihen harry potter (suomenkieliseltä sivuilta) nii siitä se eka..

    Ja mitä ihmettä sä tarkotat hyvällä kermakalja ohjeella??? O.o

    xDDDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *