Maailmanmaineessa paistattelua

Pinseri psi perjantaina Nyt-liitteen linkkilistalle – sek shkiseen ett mys paperiversioon. Selitystekstikin oli oikein imarteleva. Suorastaan pullistuimme ylpeydest: olemme noteerattuja valtakunnallisessa mediassa.

Tuo ei tullut ihan ylltyksen: viittauslistasta olimme jo aiemmin huomanneet sivun, jonne listan kokoaja oli laittanut Pinseri-linkin ja klikannut sit kokeeksi. Siksi osasimme odottaa perjantaita innolla. Kunhan liite tippuu lukijoiden postiluukusta, suomalainen vastine Slashdot-efektille alkaa. Rjhtvtk hittimrt ksiin? Kestvtk Pinserin ohjelmat kuormitusta? Millaisella jutulla tervehtisimme saittiin saapuvia uusia tuttavuuksia? Ja kuinka kvikn:

Perjantai tuli ja meni, mutta Pinserin hittimittari (etusivun oikeassa palkissa) nytti sitkesti samaa vhn plle kahtasataa kuin muinakin arkipivin. Joitain kvijit tuli, mutta kvijvyryksi sit tuskin voi kutsua… :-)

Nytt silt, ett muutkin Nyt-liitteen lukijat ovat vhn kuin min: linkkilista katsellaan lpi, mutta koska kone ei satu lehte lukiessa olemaan ihan vieress, linkit jvt kokeilematta. Monista mielenkiintoisista linkeist ajattelee ett sit tytyy kyd testaamassa seuraavan kerran netiss kulkiessaan, mutta se tuppaa unohtumaan…

On kuitenkin hienoa olla hyvss seurassa – Nytin linkkivinkit ovat jrjestn olleet mielenkiintoisia ja hauskoja.

Ja lmmin tervetulotoivotus kaikille Nyt-liitteen jutusta Pinseriin eksyneille! Toivottavasti pidtte nkemstnne ja lukemastanne.

5 thoughts on “Maailmanmaineessa paistattelua

  1. Pihallane parveilee lauma toimittajia. Puhelin pirisee, kaikki haluavat haastattelun. Esiinnytte festareilla, yrittte keksi jotain hauskaa tuhatpiselle festariyleislle. Julkisuus odottaa…

    You can run, but you can’t hide!

  2. Onnea tietenkin, on aina kunnia tulla noteeratuksi valtavirtamediassa. Itse suhtautuisin moiseen kuitenkin lievsti pinvastaisesti. Nauttikaa ja puhukaa viisaita, vaikkei hittej nyttisi kertyvnkn :)

  3. Tsshn ollaan jo “melkein sukua julkkikselle”. (Olet ollut opettamassa meiklist Nemo-kurssilaista.) Onnea Sami! Ainoa weblog, jota seuraan snnllisesti.
    Yht hyvt jatkot ja aurinkoista kes

  4. Naulan kantaan osuit NYT-analyysisssi, samik. Kuinka monta kertaa olenkaan ajatellut viereilevani NYTist lukemassani URLissa, mutta ajatus on unohtunut istuessani koneen ja selaimen reen. Markka jokaisesta kerrasta, tai edes euro. Jos paperisenkin NYTin linkki yrittisi aina uskollisesti klikata, vaikkapa sormella, muistaisiko sen sitten paremmin kaksi tuntia myhemmin koneen rell?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *