Maailmanmaineessa paistattelua

Pinseri pääsi perjantaina Nyt-liitteen linkkilistalle – sekä sähköiseen että myös paperiversioon. Selitystekstikin oli oikein imarteleva. Suorastaan pullistuimme ylpeydestä: olemme noteerattuja valtakunnallisessa mediassa.

Tuo ei tullut ihan yllätyksenä: viittauslistasta olimme jo aiemmin huomanneet sivun, jonne listan kokoaja oli laittanut Pinseri-linkin ja klikannut sitä kokeeksi. Siksi osasimme odottaa perjantaita innolla. Kunhan liite tippuu lukijoiden postiluukusta, suomalainen vastine Slashdot-efektille alkaa. Räjähtävätkö hittimäärät käsiin? Kestävätkö Pinserin ohjelmat kuormitusta? Millaisella jutulla tervehtisimme saittiin saapuvia uusia tuttavuuksia? Ja kuinka kävikään:

Perjantai tuli ja meni, mutta Pinserin hittimittari (etusivun oikeassa palkissa) näytti sitkeästi samaa vähän päälle kahtasataa kuin muinakin arkipäivinä. Joitain kävijöitä tuli, mutta kävijävyöryksi sitä tuskin voi kutsua… :-)

Näyttää siltä, että muutkin Nyt-liitteen lukijat ovat vähän kuin minä: linkkilista katsellaan läpi, mutta koska kone ei satu lehteä lukiessa olemaan ihan vieressä, linkit jäävät kokeilematta. Monista mielenkiintoisista linkeistä ajattelee että sitä täytyy käydä testaamassa seuraavan kerran netissä kulkiessaan, mutta se tuppaa unohtumaan…

On kuitenkin hienoa olla hyvässä seurassa – Nytin linkkivinkit ovat järjestään olleet mielenkiintoisia ja hauskoja.

Ja lämmin tervetulotoivotus kaikille Nyt-liitteen jutusta Pinseriin eksyneille! Toivottavasti pidätte näkemästänne ja lukemastanne.

5 thoughts on “Maailmanmaineessa paistattelua

  1. Pihallane parveilee lauma toimittajia. Puhelin pirisee, kaikki haluavat haastattelun. Esiinnytte festareilla, yritätte keksiä jotain hauskaa tuhatpäiselle festariyleisölle. Julkisuus odottaa…

    You can run, but you can’t hide!

  2. Onnea tietenkin, on aina kunnia tulla noteeratuksi valtavirtamediassa. Itse suhtautuisin moiseen kuitenkin lievästi päinvastaisesti. Nauttikaa ja puhukaa viisaita, vaikkei hittejä näyttäisi kertyvänkään :)

  3. Tässähän ollaan jo “melkein sukua julkkikselle”. (Olet ollut opettamassa meikäläistä Nemo-kurssilaista.) Onnea Sami! Ainoa weblog, jota seuraan säännöllisesti.
    Yhtä hyvät jatkot ja aurinkoista kesää ¤

  4. Naulan kantaan osuit NYT-analyysissäsi, samik. Kuinka monta kertaa olenkaan ajatellut viereilevani NYTistä lukemassani URLissa, mutta ajatus on unohtunut istuessani koneen ja selaimen ääreen. Markka jokaisesta kerrasta, tai edes euro. Jos paperisenkin NYTin linkkiä yrittäisi aina uskollisesti klikata, vaikkapa sormella, muistaisiko sen sitten paremmin kaksi tuntia myöhemmin koneen äärellä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *