Myrskyää…

Kirjoittaja Sami, 6.7.2002

Myrskyt koettelivat tänään Itä-Suomea. Supersoluja, trombeja ja leimuavaa taivasta… Samaan aikaan Tampereen ympäristön myrskybongarit lähinnä kiemurtelivat tuskaantuneena katsellessaan harmaalta taivaalta tulevaa kevyttä pisarointia – kaikki eivät huokaise helpotuksesta myrskyn mennessä ohi.

Sateisen päivän viihteeksi voi surffailla vaikkapa Ilmatieteen laitoksen Weatherproof-sivustoa, joka on avannut maksulliset palvelunsa ilmaiseen koekäyttöön. Täällä voi tutkia säätietoja ja pitää vaikkapa omaa sääpäiväkirjaa (sääblogia?). Käyttöliittymässä on vielä hieman viilaamista, mutta näyttää kuitenkin aika hauskalta palvelulta.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.