Unettomia it tiedossa

Pelibisnes on ollut jotain sellaista mit olen seuraillut puolella silmll. Uudet konsolit ja riskintpelit eivt ole jaksaneet innostaa. Tnn kuitenkin huomasin uutisia Simcity 4:st ja olin pitkst aikaa innostunut!

Useita kaupunkeja, lis visuaalisia efektej, enemmn elmn tuntua kaupunkeihin… uudistuksia on luvassa paljon. Simcity kuuluu siihen joukkoon pelej, joihin pitisi liitt terveysvaroitus: saattaa aiheuttaa univajausta. Muita saman kategorian pelej ovat olleet Civilization ja erilaiset Tycoon-pelit (esim. Railroad, Rollercoaster ja Transport).

Simcityn nykyisin kaupassa oleva versio, Simcity 3000, on graafisesti jo aika hyvn nkinen. Ymmrsin kuitenkin sen realistisuuden ja taustalla kulkevan filosofian vasta pstymme kymn Los Angelesissa muutama vuosi sitten. Kun olimme viettneet kaupungissa muutaman pivn, minusta alkoi tuntua kuin olisin astunut suoraan Simcityyn.

Ennakkoarvosteluita Simcity 4:st on luettavana mm. Gamers.comissa ja Gamespotissa. Peli saadaan valitettavasti viel odotella – jotkut lhteet mainitsivat julkaisupivksi tmn vuoden lopun, mutta luulenpa ett olemme pitkll vuodessa 2003, ennen kuin psemme pilaamaan unirytmimme.

3 thoughts on “Unettomia it tiedossa

  1. Mietin ett minkhn kokoinen (siis tieto koneella,en tarkoita pelin paketin kokoa) SimCity 4 mahtaa olla? jos tiedtte voitteko lhett tiedon shkpostiini

  2. Minun koneellani Simcity 4 nytt vievn tilaa n. 930 megatavua plus tallennetut tiedostot (pitklti toistasataa megaa). Levytilaa kuluu siis reippaasti.

  3. Ai niin, lishuomautuksena tuosta Simcityst… se vaatii konetehoja julmetusti. Minun 2 GHz / 512 MB -koneellani on tosissaan tekemist ett se jaksaa pyritt Simcity. Vhemmll muistimrll on oikeastaan ihan turha yritt. Huhhuh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *