Bloggauskirja tulossa

O’Reilly on julkaisemassa kirjan bloggauksesta, nimeltn Essential Blogging (julkaistaan USA:ssa elokuussa). Kirjan tyversio on imuroitavissa verkosta kommentointia varten.

Kirja vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta: mukana on asennus- ja kyttohjeita suosituimmille bloggausohjelmistoille, sek parin luvun verran asiaa bloggauksesta yleens. Tiedot nyttivt erittin ajantasaisilta, onhan kyseess kirja joka on kirjoitettu (ja jota kirjoitetaan) nin pivin.

Pikaisella lukaisulla jin kaipaamaan asiaa bloggauksen historiasta ja kulttuurista. Kuten blogeja selaamalla nopeasti huomaa, kyseess on ihan omanlainen alakulttuurinsa, joka mielelln analysoi itsen ja bloggauksen filosofisia suuntaviivoja. Tllaisten ajatuksien pukeminen opaskirjan muotoon saattaisi tosin olla hankalaa, onhan blogien luonne muuttuva ja interaktiivinen.

O’Reilly haluaisi kuulla kommentteja kirjasta tiistaihin 28.5. menness ja etsii lisksi juttuja ja kommentteja bloggaajilta. Nyt on sinullakin tilaisuutesi osallistua uuden kirjan tekemiseen ja mainio tilaisuus kertoa mielipiteit bloggauksen filosofiasta. Kuka tiet, hyvill kommenteilla saatat saada nimesi esipuheeseen :-)

Koska julkaisupiv on vasta elokuussa, tarkoittaa se ett tll hetkell bloggauskirjoille on olemassa ammottava markkinarako. Nyt aloitettu suomalainen bloggauskirja – ei pelkstn Essential Bloggingin kilpailija, vaan sit tydentv – voisi ahkerien bloggaajien ryhmtyll olla valmiina niin ikn syksyksi. Nopealla knnstyll se psisi mys kansainvlisille markkinoille suurempien kilpailijoiden rinnalle osaksi trkeit joulumarkkinoita. Lytyisik projektiin innokkaita osanottajia? Lhet shkpostia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *