Linkkikavalkadi

Innokkaan surffailun aikana vastaan tulee kaikenlaista pientä kivaa. Tällä kertaa perjantaipäivän iloksi tarjolla linkkikokoelma saitteihin, joista en syystä tai toisesta jaksanut kirjoittaa kokonaista juttua.

Jump the Shark – hyvilläkin TV-sarjoilla alkaa joskus alamäki. Tämä saitti pyrkii löytämään kohdan, josta alamäki alkoi. Joissain sarjoissa kohdan pystyy osoittamaan hyvinkin tarkasti (Hulluna sinuun: kun vauvaa alettiin odottaa). Varo spoilereita!

The Danger of Loyality – Mark Bernstein teki tietokonesimulaation joukosta blogeja, jotka linkkailevat toisiinsa. Tulokset pähkinänkuoressa: lue laajasti, linkkaa laajasti, älä jumiudu kaveripiirin sisään.

Principia Cybernetica – filosofiaa niin paljon että hitaampia hirvittää.

adflip – Kokoelma klassisia printtimainoksia.

Yesterdayland – Nostalgiaa jälleen kerran. Valitse vuosikymmen ja vietä hauskoja hetkiä muistellen lapsuutesi leluja, TV-sarjoja, musiikkia ja muotia.

Symbols.com – Tietosanakirja symboleista. Löydä logojen piilomerkitykset…

the alphabet’s bastard children – enpä olisi uskonut että fonteista löytää näin paljon huvia.

The X-Files Timeline – Salaisten kansioiden vihoviimeinen jakso tuli jenkkilässä televisiosta viime viikolla. Jos et jaksa odottaa paria vuotta, voit käydä lukemassa täältä kaiken salaliitoista ja ufoista.

Feel the Force, Motherfuc*er – Vieläkö muistat ensireaktiot: Samuel L. Jacksonilla rooli Tähtien sodassa? Odotettavissa unohtumattomia lausahduksia!! Mutta eipä päässyt Sam soittamaan suutaan odotetulla tavalla. Tällä sivulla 10 lausahdusta jotka haluaisimme kuulla Mace Windun suusta.

Opettele pelaamaan GO:ta – tämä saitti kertoo kaiken.

Shutter Sounds – sarjassamme Internetissä On Kaikkea. Joku japanilainen keräilee kameroiden suljinääniä. Näistä lienee iloa ainakin uuden Digital Ixuksen ostajalle – siihen kun voi siirtää tietokoneelta suljinääniä. Ajattele sitä respektin määrää kaveripiirissä kun digikamera kuulostaakin miehekkäältä järjestelmäkameralta…

Bad Astronomy – astronomeja pännii joka kerran kun puhutaan kuun pimeästä puolesta tai elokuvissa avaruusaluksista kuuluu jyrinää. Phil Plait päätti oikaista kaikki väärinkäsitykset kerralla ja laittoi pystyyn saitin, jonka luettuasi voit itsekin tehdä vaikutuksen tietämykselläsi.

Free website promotion tutorial – blogi on tehtynä, mutta hittejä ei tule tarpeeksi? Tänne on koottu kattava kokoelma ohjeita, miten päästään korkeammalle hakutuloksissa.

SimWork – työpäiväsimulaattori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *