Linkkikavalkadi

Innokkaan surffailun aikana vastaan tulee kaikenlaista pient kivaa. Tll kertaa perjantaipivn iloksi tarjolla linkkikokoelma saitteihin, joista en syyst tai toisesta jaksanut kirjoittaa kokonaista juttua.

Jump the Shark – hyvillkin TV-sarjoilla alkaa joskus alamki. Tm saitti pyrkii lytmn kohdan, josta alamki alkoi. Joissain sarjoissa kohdan pystyy osoittamaan hyvinkin tarkasti (Hulluna sinuun: kun vauvaa alettiin odottaa). Varo spoilereita!

The Danger of Loyality – Mark Bernstein teki tietokonesimulaation joukosta blogeja, jotka linkkailevat toisiinsa. Tulokset phkinnkuoressa: lue laajasti, linkkaa laajasti, l jumiudu kaveripiirin sisn.

Principia Cybernetica – filosofiaa niin paljon ett hitaampia hirvitt.

adflip – Kokoelma klassisia printtimainoksia.

Yesterdayland – Nostalgiaa jlleen kerran. Valitse vuosikymmen ja viet hauskoja hetki muistellen lapsuutesi leluja, TV-sarjoja, musiikkia ja muotia.

Symbols.com – Tietosanakirja symboleista. Lyd logojen piilomerkitykset…

the alphabet’s bastard children – enp olisi uskonut ett fonteista lyt nin paljon huvia.

The X-Files Timeline – Salaisten kansioiden vihoviimeinen jakso tuli jenkkilss televisiosta viime viikolla. Jos et jaksa odottaa paria vuotta, voit kyd lukemassa tlt kaiken salaliitoista ja ufoista.

Feel the Force, Motherfuc*er – Vielk muistat ensireaktiot: Samuel L. Jacksonilla rooli Thtien sodassa? Odotettavissa unohtumattomia lausahduksia!! Mutta eip pssyt Sam soittamaan suutaan odotetulla tavalla. Tll sivulla 10 lausahdusta jotka haluaisimme kuulla Mace Windun suusta.

Opettele pelaamaan GO:ta – tm saitti kertoo kaiken.

Shutter Sounds – sarjassamme Internetiss On Kaikkea. Joku japanilainen kerilee kameroiden suljinni. Nist lienee iloa ainakin uuden Digital Ixuksen ostajalle – siihen kun voi siirt tietokoneelta suljinni. Ajattele sit respektin mr kaveripiiriss kun digikamera kuulostaakin miehekklt jrjestelmkameralta…

Bad Astronomy – astronomeja pnnii joka kerran kun puhutaan kuun pimest puolesta tai elokuvissa avaruusaluksista kuuluu jyrin. Phil Plait ptti oikaista kaikki vrinksitykset kerralla ja laittoi pystyyn saitin, jonka luettuasi voit itsekin tehd vaikutuksen tietmyksellsi.

Free website promotion tutorial – blogi on tehtyn, mutta hittej ei tule tarpeeksi? Tnne on koottu kattava kokoelma ohjeita, miten pstn korkeammalle hakutuloksissa.

SimWork – typivsimulaattori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *