Salamatutka ja sadetutka esiin

Kirjoittaja Sami, 4.5.2008

Ukkoskausi on taas alkamassa ja ensimmäiset tummat pilvet ovat lähestymässä Kangasalaakin. Edelliskesät ovat olleet melko heikkoja ainakin tämän myrskybongarin näköpiiristä – toivotaan että tänä kesänä näkisi hieman hieman enemmän komeita rajuilmoja (sopivan matkan päästä tietenkin).

Pinserin logeista huomaa, että tällä käydään säännöllisesti hakusanoilla “salamatutka”, “ukkostutka” tai “sadetutka”. Koska hyvät säälinkit muuttelevat koko ajan paikkaansa, pyrin keräilemään niitä yhteen paikkaan, eli Pinserin sääsivuille. Samalta sivulta näkee myös millainen säätila vallitsee täällä Pinserin päämajassa.

Säästä kiinnostuneille voin tarjota lisäksi lukuvinkkeinä lisäksi pari hyvää blogia: Helsingin sää kuvina ja Taivasasioita sisältävät säätietoa meteorologian asiantuntijoiden näkökulmasta.

  Jutussa “Salamatutka ja sadetutka esiin” on 2 kommenttia:

  • Nola McCarty says:

   This Google doc exposes how this scamdemic is part of a bigger plan to crush your business and keep it closed or semi-operational (with heavy rescritions) while big corporations remain open without consequences. This Covid lie has ruined many peoples lives and businesses and is all done on purpose to bring about the One World Order. It goes much deeper than this but the purpose of this doc is to expose the evil and wickedness that works in the background to ruin peoples lives. So feel free to share this message with friends and family. No need to reply to the email i provided above as its not registered. But this information will tell you everything you need to know. https://docs.google.com/document/d/1-iQDfs-KxyphbRLDd12aGE9JDRnUgUrCCcn8cYBfb4s/edit

  • Noam says:

   Hey,
   I hope this message finds you well.
   I came across your website and I thought it would be a great opportunity to work with you. With that, my client is happy to offer payment for a post link on your website.
   If this sounds appealing, please send me an email so we can work on this together ASAP.

   Looking forward,
   Noam.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.