Salamatutka ja sadetutka esiin

Kirjoittaja Sami, 4.5.2008

Ukkoskausi on taas alkamassa ja ensimmäiset tummat pilvet ovat lähestymässä Kangasalaakin. Edelliskesät ovat olleet melko heikkoja ainakin tämän myrskybongarin näköpiiristä – toivotaan että tänä kesänä näkisi hieman hieman enemmän komeita rajuilmoja (sopivan matkan päästä tietenkin).

Pinserin logeista huomaa, että tällä käydään säännöllisesti hakusanoilla “salamatutka”, “ukkostutka” tai “sadetutka”. Koska hyvät säälinkit muuttelevat koko ajan paikkaansa, pyrin keräilemään niitä yhteen paikkaan, eli Pinserin sääsivuille. Samalta sivulta näkee myös millainen säätila vallitsee täällä Pinserin päämajassa.

Säästä kiinnostuneille voin tarjota lisäksi lukuvinkkeinä lisäksi pari hyvää blogia: Helsingin sää kuvina ja Taivasasioita sisältävät säätietoa meteorologian asiantuntijoiden näkökulmasta.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.