7 thoughts on “Käännä Seiska Väärinpäin

  1. Aluksi tarkoitus oli kääntää takakansi päällimmäiseksi, kuten votelordi.org:ssa mainitsevatkin. Moni tulkitsi varmaankin kehoituksen “käännä seiska väärinpäin” kuitenkin juuri noin, eli ylösalaisin. Suomen kieli on vaikeaa: miten lyhyesti ilmaista, millä tavalla “väärinpäin”.

    Tuo ylösalaisin kääntäminen jättää piiloon halutut kuvat näkyville ja nostaa seiskan kannen huomioarvoa telineessä. Toisaalta, tällä tavoin itse tempaus huomataan paremmin.

  2. Samuli: Seiska-lehdessä myös takakansi on etusivu (siellä on jokin tv-lehti), eli ylösalaisin kääntäminen tuottaa paremman tuloksen.

  3. Tampereen Keskustorin Juvenes-kioskilla on ilmeisesti henkilökunta tajunnut oman parhaansa. Seiska löytyy hyllystä mutta lordin naaman päälle oli sijoitettu toinen julkaisu :).

  4. Lauri, olikos siellä lehdet siten että vain henkilökunta pääsee kääntelemään niitä? :-D

  5. Sami: Juuri tuo “paremman tuloksen” määritelmä minua askarruttikin: haluttiinko Putaansuun kuvat piiloon, häiritä Seiskan irtonumeromyyntiä vai vain herättää huomiota. Näistä lähinnä lienee tuo jälkimmäinen, siis.

  6. Samuli: Kaikki jotka ovat ostamassa Seiskaa ostaisivat sen kuitenkin, eikä ole tyylikästä tehdä lehdelle vahinkoa. Putaansuun naamankin ovat varmasti kaikki jo nähneet.

    Tämän paras viesti on nimenomaan näkyvä protesti.

  7. IrcQuotes -poiminta kertoo kuinka tämän kamppiksen voi todella ymmärtää väärin:

    käännä_seiska (543) [99541]
    Koska Seiska julkaisi mr. Lordin kuvan ilman maskia, tehtiin kampanja “Käännä Seiska”, ja tällä tarkoitettiin lehden ylös-alaisin kääntämistä…

    ämmärsinkö väärin vai pitikö ne varastaa
    koska mulla on 500 seiskaa nyt kotona
    r-kioskin myyjät juos vaan peräs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *