Muotibloggaus

Edellisess kirjoituksessa mainittu Wanha Blogistania pist osallistujansa bloggaamaan oikein urakalla. Tnn tytyy kuulemma kirjoittaa muotibloggaus. Mit bloggaajan pll?

OK, tst tulee. Itsep pyysitte.

Yll juuri nyt:

Musta T-paita, tummansiniset farkut ja mustat alushousut. Kaikki taitavat olla Dressmanin tarjoustuotteita. Jalassa jostain unholaan jneest paikasta ostetut mustat sukat, joiden varressa ylhll sininen raita ja teksti “HI-TEC” (onneksi se j lahkeen alle – l kysy mit se tarkoittaa).

Poninhnt pit koossa 5-v Annalta lainaksi saatu hillityn tummanvihre pompula. Ranteessa Casio GDF-100 Garish Black -rannekello. Silmill prodesigndenmarkin silmlasit, joiden linssit olisi pitnyt pivitt jo ajat sitten (tosin en tarvitse vielkn monitehoja, hoo-ray!)

Asu on niin onnistunut, ett omistan kasan samanlaisia. Konsultiksi naamioituminen tapahtuu vaihtamalla T-paita mustaan kauluspaitaan (meill tiss pari kertaa vuodessa vierailulla kyvn thaimaalaisen Bobbyn rtlintyn mittojeni mukaan tekem), pikkutakkiin (Bobby niin ikn, lytyy mys Tweed-takki) ja mustiin siisteihin kenkiin (Camel Active).

Miten niin tykkn mustasta? Lempivrejni ovat punainen, oranssi ja keltainen :)

Tst haaste eteenpin. Mit sinulla on pllsi?

Jos joku haluaa Pinserin muotiblogisponsoriksi, ottaa rohkeasti yhteytt ;)

[Edit: unohtui mainita, ett T-paita on MUSTA :) ]
[Edit2: paita on siis minun mittojeni mukaan, ei Bobbyn. Sanajrjestys muutettu ]

2 thoughts on “Muotibloggaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *