Paperilentokoneita avaruudessa

Kirjoittaja Sami, 4.2.2011

Samsungin uudessa mainostempauksessa rakennettiin iso heliumpallo, lastattiin se paperilennokeilla ja päästettiin ilmaan. Kun pallo oli lentänyt avaruuden äärirajoille, lennokit päästettiin vapaaksi. 

Lennokit liitelevät korkeuksista hiljalleen maan päälle. Jokaisen kyydissä on löytäjälle suunnattu viesti Samsungin muistikortilla (mainostempauksen ideana on näyttää miten kestäviä muistikortit ovat). Löytäjiä pyydetään myös raportoimaan löytämistään lennokeista projektin sivuilla osoitteessa projectspaceplanes.com/ask

Ilmapallo päästettiin ilmaan tammikuun lopussa Saksasta ja lennokkeja on raportoitu löytyneen jo Australiasta, Venäjältä, Intiasta ja Saksasta. On siis erittäin mahdollista että niitä on liidellyt meidänkin lumisille lakeuksillemme. Nyt metsään etsimään!

Alla video avaruuslennokeista:

.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.