Paperilentokoneita avaruudessa

Samsungin uudessa mainostempauksessa rakennettiin iso heliumpallo, lastattiin se paperilennokeilla ja päästettiin ilmaan. Kun pallo oli lentänyt avaruuden äärirajoille, lennokit päästettiin vapaaksi.

Lennokit liitelevät korkeuksista hiljalleen maan päälle. Jokaisen kyydissä on löytäjälle suunnattu viesti Samsungin muistikortilla (mainostempauksen ideana on näyttää miten kestäviä muistikortit ovat). Löytäjiä pyydetään myös raportoimaan löytämistään lennokeista projektin sivuilla osoitteessaprojectspaceplanes.com/ask.

Ilmapallo päästettiin ilmaan tammikuun lopussa Saksasta ja lennokkeja on raportoitu löytyneen jo Australiasta, Venäjältä, Intiasta ja Saksasta. On siis erittäin mahdollista että niitä on liidellyt meidänkin lumisille lakeuksillemme. Nyt metsään etsimään!

Alla video avaruuslennokeista:

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *