Ford Focus Electric, kiehtova sähköauto

Kirjoittaja Sami, 2.2.2011

Arvostelussa pian markkinolle tuleva sähkökäyttöinen Ford Focus. Auto näyttää hyvältä ja nörttiä aivan erityisesti viehättävät monipuoliset mittarinäytöt ja niiden tarjoama informaatio. Mutta vieläkin sähköautoja vaivaa se sama ongelma: lataus kestää melko pitkään ja yhdellä latauksella ei pääse kovin pitkälle. 

Suomen välimatkoilla ja ilmastolla paljon kiehtovampi sähköauto on hybridi, joka ladataan niin ikään töpselistä mutta jossa on mukana myös pieni polttomoottori niihin tilanteisiin kun akusta loppuu virta. Priusta olenkin katsellut sillä silmällä.

.

    Jutussa “Ford Focus Electric, kiehtova sähköauto” on yksi kommentti:

    • matlis says:

      ja Priustahan ei tarvitse ladata pistokkeesta, vaan se latautuu jarrutuksesta. mullakin on Prius harkinnassa.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.