Applelaisuus, 2000-luvun uusi uskonto

Teemu Kunto ksittelee Applen ymprill hyriv faniutta ja sit, miten se muistuttaa yh enemmn uskontoa.

“Vaikka perimmisell huolenaiheella yleens tarkoitetaankin eksistentiaalisia kysymyksielmn tarkoituksesta, vaikuttaa nykypivn ihmisen suurin huolenaihe usein olevan:onks mulla kivaa. Tst nkkulmasta katsottuna viihdeteollisuuden ja -teknologiankehitys vastaavat hyvin ihmisen perimmisiin kysymyksiin. Jos viihdelaite ei toimi,hauskanpito lakkaa ja ollaan huolen valtaamia. Tss mieless jlleen voidaan todeta, ettluotettava tekniikka vastaa kysymykseen mukavuutta ja viihtymist tavoittelevan elmntarkoituksesta.”

Teemu Kunto: Applelaisuus uskontotieteen nkkulmasta

Mainio kirjoitus – ehk tietty kieli poskessa -tyyli havaittavissa, mutta kuitenkin erittin osuva. Min taidan sen sijaan laittaa jo Macbookini hiljalleen kiinni ja painua ihailemaan uutta kiiltv iPhone 4:ni. Ja sen jlkeen unille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *