Mobiilimittari, mobiilin laajakaistan nopeustesti

Kotilaajakaistan nopeutta on mittailtu jo pitkään esimerkiksi speedtest.netillä, mutta oletkos mitannut jo kännykkäliittymäsi nopeuden?

Mobiilimittari.fi on VTT:n tekemä palvelu, josta voi ladata nopeustestin kännykkään ja testata oman liittymän nopeuden. Tarjolla on myös tilastoja omista ja muiden tekemistä testeistä kartalle sijoitettuna. Mittariohjelmistosta löytyy tällä hetkellä useissa Nokian puhelimissa toimiva Java- sekä iPhone-versio. 

Oma nopeusennätys on 4444 kbps Kangasalan keskustassa Elisa/iPhone-yhdistelmällä.

.

3 thoughts on “Mobiilimittari, mobiilin laajakaistan nopeustesti

  1. Android fail. Ei toiminut (Motorola Milestone, Android 2.1).

  2. en saa toimiin lhes uudella n8:lla, nytt saa hakata liki niin lujaa kun uskaltaa, vaikka Noksun tyntekijn uskoisin mik toimii ja mik ei, mutta ei sitten milln, joskus paksu nytn suoja aiheuttaa saman. kaikkien muiden sovellusten kanssa ei mitn ongelmia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *