Mobiilimittari, mobiilin laajakaistan nopeustesti

Kotilaajakaistan nopeutta on mittailtu jo pitkään esimerkiksi speedtest.netillä, mutta oletkos mitannut jo kännykkäliittymäsi nopeuden?

Mobiilimittari.fi on VTT:n tekemä palvelu, josta voi ladata nopeustestin kännykkään ja testata oman liittymän nopeuden. Tarjolla on myös tilastoja omista ja muiden tekemistä testeistä kartalle sijoitettuna. Mittariohjelmistosta löytyy tällä hetkellä useissa Nokian puhelimissa toimiva Java- sekä iPhone-versio. 

Oma nopeusennätys on 4444 kbps Kangasalan keskustassa Elisa/iPhone-yhdistelmällä.

.

3 thoughts on “Mobiilimittari, mobiilin laajakaistan nopeustesti

  1. Android fail. Ei toiminut (Motorola Milestone, Android 2.1).

  2. en saa toimiin lähes uudella n8:lla, näyttöä saa hakata liki niin lujaa kun uskaltaa, vaikka Noksun työntekijänä uskoisin mikä toimii ja mikä ei, mutta ei sitten millään, joskus paksu näytön suoja aiheuttaa saman. kaikkien muiden sovellusten kanssa ei mitään ongelmia

Leave a Reply

Your email address will not be published.