Posterous-pohdintaa sunnuntain kunniaksi

Ne joita blogitekniikka ja Posterous eivät kiinnosta, voivat hypätä tämän jutun yli :)

Nykyisellään Facebookin ja Twitterin kautta postauksia lukevat päätyvät posterous-sivuilleni, mutta haluaisin heidän tulevan tänne Pinseriin. 

Niinpä taidan poistaa Facebookin Posterousin lähetyslistalta ja sen sijaan syöttää Pinserin uudet jutut vanhalla kunnon blogi-integraatiolla. Tällä tavalla Facebookissa juttuja lukevat päätyvät suoraan oikeaan paikkaan. Facebookista tulevan liikenteen määrä on kuitenkin ihan kunnioitettava.

Twitter jää vielä ongelmaksi, mutta siihenkin löytynee blogi-integraatio. 

Sitten herää tietysti kysymys, miksi ylipäätään käyttäisin Posterousia välikappaleena kun voin kirjoittaa suoraan Pinseriin? 

Syynähän on se miksi alunperin aloinkin käyttämään Posterousia, eli helppous. Posterousiin voi tuupata sähköpostitse valokuvia, videoita, tekstejä, linkkejä ja vaikka mitä, huolehtimatta koodeista ja muotoiluista. Kaikki vain maagisesti konvertoituu oikeaan muotoon. Mahtaisikohan WordPressiin olla suoraan jotain yhtä hyvää pluginia?

Ja sitten ovat vielä ongelmana nuo pirun Â-merkit, joita en ole saanut kikkailtua pois. Ehkäpä tässä on kuitenkin vielä edessä se perhanan skandikonversio. Ei hauskaa lainkaan.

Posted via email from Samin Posterous

One thought on “Posterous-pohdintaa sunnuntain kunniaksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *