Korvapuhujameemi

Benrope haastoi mukaan korvapuhujameemiin, eli ottamaan valokuvan tietokoneeseen kytketyistä kaiuttimista. Niin mielelläni kuin valokuvaisinkin nörttileluja, tämä meemi menee valitettavasti minulta hieman ohi.

Nimittäin silloin harvoin kun kuuntelen tietokoneella jotain, käytän iMacin ja Macbook Airin sisäänrakennettuja kaiuttimia. Niissä ei valitettavasti ole kovin paljoa valokuvattavaa: Airin kaiutin on jossain näppäimistön sisällä rivinvaihtopainikkeen tienoilla ja iMacin kaiuttimista näkyy vain muutama pikku reikä monitorin alapuolella :)

Sorry, b! Mutta laitetaan vahinko kiertämään: haastan mukaan ranksun, kasa-jussin ja ankon. Ehkä heillä on näyttävämpiä kaiuttimia.

One thought on “Korvapuhujameemi

  1. Ääh, en jaksa kuvata. Mutta voin kertoa, että mulla on työpöydällä M-Audion Studiopro 3 aktiivikaiuttimet. Sellaiset satasen arvoiset aktiivilaatikot. Aika rumat. Ja hienosta nimestä huolimatta ne eivät todellakaan ole laadultaan mitkään Genelecit, mutta kuuluvat silti luokkaan ‘ihan OK’. Hinta-laatusuhde on mielestäni kohdallaan. Ja jos rehellisiä ollaan, useimmiten tulee käytettyä kuulokkeita.

    http://images.google.fi/images?q=m-audio studiopro 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *