Korvapuhujameemi

Benrope haastoi mukaan korvapuhujameemiin, eli ottamaan valokuvan tietokoneeseen kytketyist kaiuttimista. Niin mielellni kuin valokuvaisinkin nrttileluja, tm meemi menee valitettavasti minulta hieman ohi.

Nimittin silloin harvoin kun kuuntelen tietokoneella jotain, kytn iMacin ja Macbook Airin sisnrakennettuja kaiuttimia. Niiss ei valitettavasti ole kovin paljoa valokuvattavaa: Airin kaiutin on jossain nppimistn sisll rivinvaihtopainikkeen tienoilla ja iMacin kaiuttimista nkyy vain muutama pikku reik monitorin alapuolella :)

Sorry, b! Mutta laitetaan vahinko kiertmn: haastan mukaan ranksun, kasa-jussin ja ankon. Ehk heill on nyttvmpi kaiuttimia.

One thought on “Korvapuhujameemi

  1. h, en jaksa kuvata. Mutta voin kertoa, ett mulla on typydll M-Audion Studiopro 3 aktiivikaiuttimet. Sellaiset satasen arvoiset aktiivilaatikot. Aika rumat. Ja hienosta nimest huolimatta ne eivt todellakaan ole laadultaan mitkn Genelecit, mutta kuuluvat silti luokkaan ‘ihan OK’. Hinta-laatusuhde on mielestni kohdallaan. Ja jos rehellisi ollaan, useimmiten tulee kytetty kuulokkeita.

    http://images.google.fi/images?q=m-audio studiopro 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *