Uusi Blogilista

Blogilistan uudistus näyttää valmistuneen ja uusi lista on nyt esillä. Hyvältä näyttää. Pitäisi varmaankin joskus laittaa pystyyn näyttely Blogilistan eri ulkoasuista aina ajanlaskun alusta lukien :)

7 thoughts on “Uusi Blogilista

  1. Blogilista ei oikein ymmärrä ajan kulumista. Esimerkiksi linkatuimmat uutiset -lista on käytännössä kiinteä. Vastaavasti kuumat puheenaiheet -lista tuotetaan enimmäkseen kirjoituksista, jotka on rustattu 2007-2008.

  2. Ainahan ajan kulumista voi ihailla archive.orgin arkistoista – harmi vain että waybackmachine on todella hidas :/

    Tuunaamme tuota aikaikkunaa listoissa vielä, stay tuned! Vanhan listan tyylitiedostot saattavat muuten kummitella selaimessa, eli ne kannattaa tyhjentää – testailimme kyllä listaa myös FF+OSX:llä (minulla myös kotikäytössä) ja näyttää normaalilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *