Uusi Blogilista

Blogilistan uudistus nytt valmistuneen ja uusi lista on nyt esill. Hyvlt nytt. Pitisi varmaankin joskus laittaa pystyyn nyttely Blogilistan eri ulkoasuista aina ajanlaskun alusta lukien :)

7 thoughts on “Uusi Blogilista

  1. Blogilista ei oikein ymmrr ajan kulumista. Esimerkiksi linkatuimmat uutiset -lista on kytnnss kiinte. Vastaavasti kuumat puheenaiheet -lista tuotetaan enimmkseen kirjoituksista, jotka on rustattu 2007-2008.

  2. Ainahan ajan kulumista voi ihailla archive.orgin arkistoista – harmi vain ett waybackmachine on todella hidas :/

    Tuunaamme tuota aikaikkunaa listoissa viel, stay tuned! Vanhan listan tyylitiedostot saattavat muuten kummitella selaimessa, eli ne kannattaa tyhjent – testailimme kyll listaa mys FF+OSX:ll (minulla mys kotikytss) ja nytt normaalilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *