Urkintalaki-mainos

Kirjoittaja Sami, 28.1.2009

Aiemmin mainitsemani urkintalaki.fi:n idea laittaa Lex Nokiaa vastustava mainos telkkariin etenee. Mainosaika on ostettu ja mainosta aiotaan näyttää telkkarissa seitsemän kertaa. Flickristä löytyy valokuvia siitä, kun mainosta filmattiin.

    Jutussa “Urkintalaki-mainos” on yksi kommentti:

    • Riitta says:

      Tässä on nyt taas yksi mainio esimerkki siitä, miten yössä kansan valitsemat edustajat pääosin ovat nettiasioista. Vaikuttaa siltä, että samat urpot, jotka taivastelevat “miten ne nuoret laittaa kuviaan ja tietojaan sinne nettiin kaikkien nähtäville” haluavat avata ihmisten yksityisen viestinvaihdon käytännössä lähes kenen tahansa tutkittavaksi.

      Onko totta, että tietosuojavaltuutettukin kannattaa tätä lakia? Voi pyhä yksinkertaisuus.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.