RSS-feed toimii taas kunnolla, toivottavasti

Lytyip lopultakin syy sille, miksi Pinseriin RSS-feedin kautta tullut liikenne oli hiipunut olemattomiin. (Varoitus: tm juttu sislt runsaasti teknosislt :)

Kaiken takana oli muutama viikko sitten tapahtunut Feedburner-tilini siirto Googlen Feedburneriin. Molemmat Feedburnerit ovat kytnnss samanlaisia, mutta Googlen versio mahdollistaa Adsense-mainoksien upottamisen mys sytteen sisn.

Tuosta taas seurasi se, ett Pinserin RSS-feedi hakeva Feedburner-agentti siirtyi toiseen, Googlen hallussa olevaan osoitteeseen. Jostain syyst tm osoite on joutunut Project Honeypotin mustalle listalle oletettavasti spammerien kyttmn osoitteena.

Pinserin WordPressiss kytss oleva Bad Behaviour -plugin kytt kyseist listaa hyvkseen esten psyn kaikilta mustalla listalla olevilta sivustoilta. Niinp tapahtumaketjun seurauksena oli se, ett Googlen Feedburner ei pystynyt lukemaan Pinserin RSS-sytett ja tmn takia sytteeseen tehdyt muutokset eivt vlittyneet kunnolla lukijoille.

Ratkaisu ongelmaan oli poistaa vliaikaisesti Honeypotin musta lista kytst. Sivustolle psee nyt siis entist enemmn shkpostiosoitteita metsstvi spammereita, mutta Pinserin lukeminen sujuu taas yht jouheasti kuin ennen.

Tm tiedoksi muille Bad Behaviour -pluginia ja Googlen Feedburneria kyttville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *