Jouluvalot

Tnn ostin kaupasta 20 metri shkjohtoa. Jatkojohtojen ostaminen on yksi oudoista tavoistani.

Tarkoituksena on jonain lhipivn kri omenapuu vuotuiseen valomereen, eli valaista oksat Marksljdin jouluvaloillamme. Voin muuten suositella lmpimsti kyseisi Chrissline-sarjaan kuuluvia jouluvaloja: ne eivt tarvitse muuntajia, niit voi jatkaa ja yhdistell mit moninaisimmiksi kuvioiksi, ja vrisvy on juuri oikea lmpimnvalkoinen.

Mik parasta, sarjaa voi tydent uudella osalla joka vuosi – etenkin joulunjlkeisten alennusmyyntien aikaan. Seuraavaksi ohjelmassa onkin tutkia kaapeistani, millaisia ylltyksi tulin ostaneeksi itselleni viime tammikuussa.

Valokuvaa tmn vuoden valoista ei viel ole, mutta yll jouluvalokuva viime vuodelta. Tll olisi tarkoitus menn tnkin vuonna!

Ai mihin tarvitaan 20 metri shkjohtoa? Tyypilliseen tapaani unohdin edellisen jatkojohdon vuodeksi siden armoille, joten ajattelin ihan vain varmuuden vuoksi pivitt johdon vhemmn krsineeseen versioon. :)

6 thoughts on “Jouluvalot

 1. Voi teit jatkojohtomiehi. Mulla samanlainen puoliso. Muutaman vuoden pst meill on oma pieni shkkauppa. :)

 2. Jatkojohtomiehi taitaa olla todella paljon. Itsekin saatan lukeutua ko. ryhmn mutta pidn itseni viel pikkutekijn :)

  Viimeksi kun meill oli kirpputorilla pyt, niin ensimmiseksi meni kaupaksi kaikki mahdolliset jatkojohdot, antennikaapelit ja vastaavat.

 3. Arto: oikeastiko menevt vanhat johdot kaupaksi?? Vau! Minulla on valtava laatikollinen kaikenlaista ylimrist johtoa scart-kaapeleista audiojohtoihin ja olen miettinyt ett mit niille tekisi kun ei viitsi hyv tavaraa roskiinkaan heitt.

 4. Jatkojohtoja ei voi olla liikaa, jouluvalot piristvt kaamosta. Jep.

 5. Kaikki kirpparille viemni johdot menivt kaupaksi. Siell oli antennijohtoja, kaiutinkaapeleita, jatkojohtoja, scart-kaapeleita, rca-piuhoja, usb-kaapeleita ja ties mit muuta…

  En sitten tied, ett oliko tuo menekki vain sattumaa koska lhes kaikki johdot menivt yhdelle ulkomaalaistaustaiselle miehelle. Olimme asettelemassa tavaroita myyntipydlle ja tm herra otti koriinsa johtoja sit mukaan kun niit saimme laukuista kaivettua :)

  Yllttvn paljon kaikenlaisia johtoja sit kertyykin nurkkiin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *