Hupskeikkaa

Hupskeikkaa, yli 200 nt meni hukkaan shkisess nestyksess, uutisoi Hesari. Syyn oli se, ett “oikeusministerin mukaan jrjestelmn testauksessa ei tullut esille mahdollisuus, ett nestj voisi keskeytt koneella nestmisen erehdyksess.”

Miten on mahdollista, ett ison IT-yrityksen prosessissa ei tllainen mahdollisuus plkhd suunnittelijoiden ja testaajien mieleen? Minua se ei yllt lainkaan, kun olen kymmenen vuotta aitiopaikalta seurannut, miten alan firmojen rekrytointi on jrjestetty parikymppisten kivoja kavereitaan palkkaavien hengareiden varaan. Tt lis.

Uusi vaalitoimitus olisi kyll kohtuullista jrjest tuossa tapauksessa eli noissa kolmessa kokeilukunnassa. Muutenhan demokratia on pelkk korulause. Tmn mielipiteeni yritin kirjoittaa mys HS:n keskusteluun, mutta jostakin syyst se ei kelvannut. Mahdollisesti keskustelijat eivt saa linkitt omalle kotisivulleen vaan ainoastaan tuottaa sislt ilman linkki, tai sitten tarkan kotiosoitteen ilmoittaminen on edellytys keskusteluun osallistumiselle. Outoa.

7 thoughts on “Hupskeikkaa

 1. Voi pyh jysys ! Ja sunnuntaina viel nytettiin muutamaa nuorta jotka halusivat nest perinteisesti, ja vihjailtiin heidn vastustavan edistyst. Edistyst kerrassaan, minkin kyll luottaisin viel paperiin !

  Saas nhd miten USAssa ky, huolestuttaa jo etukteen. Siihen se taisi Al Gorekin hupskeikata… =(

 2. No nestjien tyhmyydelle ei nyt voi mitn. Emme tied sitkn, kuinka moni nestj on kirjoittanut nestyslappuunsa vrn numeron tietmttn. Hyv Suomi!

 3. Eik TietoEnator ole jo pitemmn aikaa tunnettu valtionhallinnon hovitoimittajana, joka ryssii useimmat projektinsa?

  Tss ja erss toisessa yhteydess olen lisksi ksittnyt, ettei ministeriill aina ole hajuakaan siit, mit ne softataloilta tilaavat.

  En tied miss firmassa rekrytointi on tuolla mallilla. Viime aikoina olen kyll kuullut surkuhupaisia juttuja kilpailijoiden touhuista, mutta niisskin tapauksissa kyse on ollut tyntekijliden uunottamisesta. Ei kai mihinkn en nykyn rekryt samaan malliin kuin suuren kuplan aikoihin? Eihn..?

 4. Maurelita: Paperiin minkin luottaisin, ainakin toistaiseksi. En sit paitsi ymmrr, miten nestysaktiivisuutta lis shkinen nestminen, joka edellytt joka tapauksessa vntytymist nestyspaikalle nestyskoppiin.

  sw: Tyhmi nyt vain on enemmn kuin viisaampia. ;-)

  jussi: Voisin tllkin hetkell nimet useampia yrityksi rekryporukoineen, joissa vanha kupla-ajan riemu jatkuu. Ne erottaa yleens sivustoista, joissa henkilkunnalla on kaikilla jrkyttv tekohymy naamallaan ja rekryn harrastuksena on shoppaus Aasiassa.

 5. Mike, pistp minulle shkpostilla ne firmat, joissa tuo kytnt vallitsee, niin laitan niihin koepallon. :-D Ikrasismi on todellisuutta ja nuoruuden ihannointi jyll.

 6. Tokihan tuossa on toimittajaKIN tunaroinut ja tysill mutta vhintn yht suuri syyp sekoiluun lytyy nhdkseni mys tuolta tyn tilanneen oikeusministerin puolelta jos noinkin kriittist jrjestelm tilattaessa ei ole osattu edes vaatia riittvn kattavaa testausta & ennenkaikkea toimituksen oheen dokumentaatiota siit mit on testattu, miten on testattu ja mill tuloksin on testattu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *