Pelaa vaalirahoituspeliä

Kirjoittaja Riitta, 5.6.2008

Ryhdy vaikuttajaksi ja pelaa vaalirahoituspeliä Aapelissa. Muista lahjoa vain silloin, kun sopuli katsoo muualle.

Vaalirahoitusjupakka on osoittanut, että Suomessa media osaa reagoida yllättävän ärhäkästi. Hyvä hyvä. Toivottavasti myös äänestäjillä pysyy pitkään mielessä, ketkä kohussa ovat ryvettyneet.

Kuluttajanakin voi toki ilmaista mielipiteensä, itse olen laittanut Ideaparkit ja Tokmannin ostoboikottiin.

  Jutussa “Pelaa vaalirahoituspeliä” on 8 kommenttia:

  • jussi says:

   Mielenkiintoista seurata mitä asiasta vielä tuleekaan ja paljastuukaan.

   Miksi silti laittaa Ideaparkkia ja muita boikottiin? Ideaparkissa kyse on kuitenkin kymmenistä yrittäjistä, joilla ei ole mitään tekemistä Sukarin rahojen kanssa. Kakkosella on toki suorempi yhteys Tokmannin kanssa, mutta tuskinpa senkään boikotoiminen mitään hyödyttää.

   Kunhan tuumailen..

  • Riitta says:

   Pistin ne omalta osaltani boikottiin, koska minusta on reilua vastata samaan samalla. Äänestän siis rahoillani.

  • sea says:

   Kiitti! Arvaa kuka jäi koukkuun. :D

  • Vanha tuttu says:

   Riitta, varmaankin pistät siis myös SAK:laiset ammattiyhdistykset boikottiin, jos niiden aloilla satut toimimaan, koska ne rahoittavat vasemmistolaisia, puhumattakaan suomenruotsalaisten mesenaattien yrityksistä, jotka rahoittavat stiftelsejensä kautta erityisesti RKP:n ehdokkaita? Esim Nallen Sampo tulee heti mieleen.

  • Vanha tuttu says:

   Oikeastaan jatkan, koska en luota kykyysi ymmärtää pointteja, ellei niitä väännetä rautalangasta. Eli pointti on se, että olikos tässä kohussa roistoja ne vaalitukea antaneet, vai ehkä kuitenkin ne vaalitukea saaneet ja sen ilmoittamatta jättäneet ja siten lakia rikkoneet? Boikotoi epärehellisiä poliitikkoja. Joskin se, että yrität ohjata huomiota epäoleellisuuksiin viittaa siihen, että olet itsekin (pikku)sellainen.

  • […] kesäkuu 6, 2008 in Arjen ilot Tags: pelit, politiikka Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Kakkosen, Sukarin & kumppaneiden esimerkki on innoittanut kotimaiset pelintekijät luomaan sorminäppäryyttä ja tarkkaavaisuutta vaativan rahoituspelin. Varoituksen sana lienee paikallaan: peliin jää nopeasti koukkuun, koska halu nähdä vaikeimpien tasojen kohteet kasvaa nopeasti. Peli löytyi via Pinseri. […]

  • Anonymous says:

   Tutkimpa tässä vähän vihreiden vaalirahoituksia. Ainakin puheenjohta Tarja Cronberg on saanut 1000 euroa tukea Kyösti Kakkoselta.

  • Miihkali says:

   Tähän päivään saakka olen selvinnyt ilman Ideaparkkia ja toivottavasti myös jatkossa. Pitäisi varmaan tekaista laskuri www sivuilleni: xxx päivää ilman Ideaparkkia ;)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.