Pelaa vaalirahoituspeliä

Ryhdy vaikuttajaksi ja pelaa vaalirahoituspeliä Aapelissa. Muista lahjoa vain silloin, kun sopuli katsoo muualle.

Vaalirahoitusjupakka on osoittanut, että Suomessa media osaa reagoida yllättävän ärhäkästi. Hyvä hyvä. Toivottavasti myös äänestäjillä pysyy pitkään mielessä, ketkä kohussa ovat ryvettyneet.

Kuluttajanakin voi toki ilmaista mielipiteensä, itse olen laittanut Ideaparkit ja Tokmannin ostoboikottiin.

8 thoughts on “Pelaa vaalirahoituspeliä

 1. Mielenkiintoista seurata mitä asiasta vielä tuleekaan ja paljastuukaan.

  Miksi silti laittaa Ideaparkkia ja muita boikottiin? Ideaparkissa kyse on kuitenkin kymmenistä yrittäjistä, joilla ei ole mitään tekemistä Sukarin rahojen kanssa. Kakkosella on toki suorempi yhteys Tokmannin kanssa, mutta tuskinpa senkään boikotoiminen mitään hyödyttää.

  Kunhan tuumailen..

 2. Pistin ne omalta osaltani boikottiin, koska minusta on reilua vastata samaan samalla. Äänestän siis rahoillani.

 3. Riitta, varmaankin pistät siis myös SAK:laiset ammattiyhdistykset boikottiin, jos niiden aloilla satut toimimaan, koska ne rahoittavat vasemmistolaisia, puhumattakaan suomenruotsalaisten mesenaattien yrityksistä, jotka rahoittavat stiftelsejensä kautta erityisesti RKP:n ehdokkaita? Esim Nallen Sampo tulee heti mieleen.

 4. Oikeastaan jatkan, koska en luota kykyysi ymmärtää pointteja, ellei niitä väännetä rautalangasta. Eli pointti on se, että olikos tässä kohussa roistoja ne vaalitukea antaneet, vai ehkä kuitenkin ne vaalitukea saaneet ja sen ilmoittamatta jättäneet ja siten lakia rikkoneet? Boikotoi epärehellisiä poliitikkoja. Joskin se, että yrität ohjata huomiota epäoleellisuuksiin viittaa siihen, että olet itsekin (pikku)sellainen.

 5. Pingback: Lahjoita kaverille seminaarimatka « Viides rooli

 6. Tutkimpa tässä vähän vihreiden vaalirahoituksia. Ainakin puheenjohta Tarja Cronberg on saanut 1000 euroa tukea Kyösti Kakkoselta.

 7. Tähän päivään saakka olen selvinnyt ilman Ideaparkkia ja toivottavasti myös jatkossa. Pitäisi varmaan tekaista laskuri www sivuilleni: xxx päivää ilman Ideaparkkia ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *