Tiedote ja kysely

Uutisia konepellin alta: Pinseriss kytetty kommenttispammin estj on nyt vaihdettu Spam Karma 2:sta Akismetiin. Kytnnss tll ei pitisi olla mitn muuta nkyv merkityst kuin se, ett kommenttien lhetyst silloin tllin kiusanneiden virheilmoituksien pitisi olla historiaa.

Jos sattuu kymn niin ett saat virheilmoituksen kommenttia jttesssi, ole kiltti ja kerro siit shkpostissa (samik@iki.fi), irkiss (samikki) tai muissa relevanteissa paikoissa.

Mutta se tekniikasta. Pian on taas aika kirjoittaa uusi lelutesti ja ajattelin kytt tilaisuutta hyvkseni ja kokeilla samallawp-pollsia, pluginia jonka avulla voi tehd npprsti kyselyit. Tmn kyselyn aiheena: mist aiheesta haluaisit seuraavan lelutestin kirjoitettavan?

[poll id=”3″]

Jos luet tt RSS-lukijalla, klikkaa itsesi Pinseriin vastataksesi kyselyyn ja katsoaksesi tuloksia.

3 thoughts on “Tiedote ja kysely

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *