Tiedote ja kysely

Uutisia konepellin alta: Pinserissä käytetty kommenttispammin estäjä on nyt vaihdettu Spam Karma 2:sta Akismetiin. Käytännössä tällä ei pitäisi olla mitään muuta näkyvää merkitystä kuin se, että kommenttien lähetystä silloin tällöin kiusanneiden virheilmoituksien pitäisi olla historiaa.

Jos sattuu käymään niin että saat virheilmoituksen kommenttia jättäessäsi, ole kiltti ja kerro siitä sähköpostissa (samik@iki.fi), irkissä (samikki) tai muissa relevanteissa paikoissa. 

Mutta se tekniikasta. Pian on taas aika kirjoittaa uusi lelutesti ja ajattelin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kokeilla samalla wp-pollsia, pluginia jonka avulla voi tehdä näppärästi kyselyitä. Tämän kyselyn aiheena: mistä aiheesta haluaisit seuraavan lelutestin kirjoitettavan? 

[poll id=”3″]

Jos luet tätä RSS-lukijalla, klikkaa itsesi Pinseriin vastataksesi kyselyyn ja katsoaksesi tuloksia.

 

3 thoughts on “Tiedote ja kysely

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *