3 thoughts on “Syyhyst ja sensuurista

  1. Itse kysymykseen en edes yrit vastata. Virtanen on kuitenkin, joko tahattomasti tai tarkoituksella, ottanut tietynlaisen narrin roolin eik osaa siit luopua edes silloin kuin pitisi. Se lienee peruja 1980-luvulta ja hnen lnintaiteilija-ajoiltaan, kenties jopa kauempaa menneisyydest. Tuolloin 1980-luvulla hn kiersi kaikenmaailman kissanristiisi lnintaiteilijan ominaisuudessa. Itsekin hnet joskus pikkukersana ainakin kertaalleen tapasin.

    Mit tulee syyhyyn niin Veltoltahan on ilmestynyt vuonna 1993 kirja “Itsetuntoon syyhyn, puskun ja jumin kautta”. On se tullut joskus luettua. Tuossa kirjassa, ja yliptns Velton puheissa hn pilkkoo sanoja ja etymologian yms. kautta hakee uusia merkityksi ja tarkoituksia sanoille ja sanojen kytlle ja mit se merkitsee ihmisiss tjsp. Tuo on ihan mielenkiintoista, ja jopa hauskaa, mutta kuinka vakavasti, tieteellisesti, sen voi ottaa, en tied. Velton “tekeill” olevan vitskirjankin aihe on nkjn “Suomalaisen mielen ja kielen toiminnallisesta syvyyspsykologiasta” (http://www.velttovirtanen.net/)

    Tt samaa sanoilla leikkimist on tuossakin puheessa. Toinen esimerkki Velton sanoilla leikkimisest lytyy tst youtube-ptkst – http://youtube.com/watch?v=_X_J3p13lW4 – kyseess juttu helluntainuorista ja rock-musiikin saatanallisuudesta vuodelta 1986. Ehk se Velton kuppi kaatui tuolloin.;) Ihan jrkevihn se tuossa puhuu.

    Ja ei, en nestnyt Velttoa, en ole samassa vaalipiiriss.:)

  2. Velton ulosannin loogisuus ja johdonmukaisuus on kokolailla samaa luokkaa viestintministerimme kanssa.

  3. Putkiaivoon ei tuo ota. Mutta noihan se Shamaanin tulee puhuakin. Ymmrrtte sitten ensi elmssnne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *