Tnn on vuoden masentavin piv

Tuntuuko kurjalta? l vlit, syy ei ole sinussa vaan siin ett tnn on vuoden masentavin piv. Cardiffin yliopiston tutkija Cliff Arnall on tullut siihen tulokseen ett tammikuun kolmas maanantai on yleisesti ottaen paskin piv vuodessa.

Surkein piv on laskettu kaavalla, joka ottaa huomioon keskimriset solosuhteet, joulusta kuluneen ajan, velkaantumistason (joulun jljilt arvatenkin), uudenvuodenlupausten rikkoutumisen todennkisyyden, alhaisen motivaatiotason ja yleisen tarpeen tehd jotain.

Jos se nyt yhtn tllaisena pivn lohduttaa, niin tst psee vain ylspin. Pivt pitenevt, kevt tulee (ensin ehk vhn pakkasta ja lunta kuitenkin) ja luottokortitkin tulevat varmaan joskus maksettua. Pian on taas viikonloppu. Ja pivittyihn Pinserikin tnn.

Pian ollaankin jo vuoden iloisimmassa pivss, joka sijoittuu juhannuksen tienoille.

6 thoughts on “Tnn on vuoden masentavin piv

  1. Ah, kiitos vaan! Ainakin solosuhteet ovat kurjat, rahatilannehan voisi aina olla parempi, motivaatio maanantaiaamuna on kadoksissa ja uudenvuodenlupaukset ovat jo tysin unohtuneet…

  2. Juuri sopivasti tnn oli satanut upea lumisade, joka teki pihaleikeist lapsen kanssa pitkst aikaa todellista hupia. Erinomainen piv!

  3. Ei kyll mitenkn huono laskukaava, ei ole mikn paras piv. Onneksi tuli lunta, tosin tili tyhj ja velkaa monta sataa (plus normaalit pankkivelat), mutta onneksi on pari piv vapaata koulusta, eip tss kyll mikn huvitakkaan… Ei sentn tullut luvattua uutena vuotena mitn. :D

  4. Tnn, keskiviikkona, valkoinen lumi peitti maan ja kirkas aurinko hikisi hmrn sopeutuneita silmi.
    Ett masentavasta maanantaista on edistytty jo pitk harppaus. Kohta ei jaksa olla alamaissa, vaikka kuinka yrittisi pahimpansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *