Upota kartta sivuille

Google Mapsissa on nyt uusi ominaisuus jonka avulla omille sivuille voi upottaa karttoja. My Maps -toimintoon yhdistettynä se on aika lyömätön tapa asioiden kartalla näyttämiseen.

Kartan teko on helppoa – rakentele ensin haluamasi kartta ruudulla ja klikkaa sitten Link to this page -linkkiä kartan yläpuolella. Avautuvassa ikkunassa on koodi, jonka voi kopioida suoraan sivuilleen.


View Larger Map

Esimerkki: Makea ruokailuhetki Kangasalla

10 thoughts on “Upota kartta sivuille

 1. “Google Error: Forbidden

  Your client does not have permission to get URL /maps/ms?om=1&s=AARTsJr-yDxWO949llJEURBwOfKGLkxRew&ie=UTF8&msa=0&ll=61.46361,24.071776&spn=0.459232,1.167297&z=9&output=embed from this server.”

 2. Charmi: Taisit juuri tehdä kommentoinnin nopeusennätyksen! :-) Tein kartassa cut-n-paste-virheen ja se oli ihan pienen hetken postauksen jälkeen rikki… Mutta nyt siis toimii.

 3. Näppärä ja käyttökelpoinen uudistus. En aivan heti keksinyt mistä saa custom-ikoneita merkkaamaan paikkaa – vinkkiä?

 4. Ari: tsekkaa Google Mapsissa My Maps -toiminto (pitää varmaan olla loggautunut sisään Googleen että se lähtee toimimaan).

 5. Pingback: Google Tallinn tourist map at Caffeine overdose

 6. Tiedätkö, onko Kanarialta saatavissa Googlen tms. kartta, jossa olisi
  yritykset sijoiteltuina?

  Muutoin mukava tällainen karttapalvelu. Taitaa olla lähinnä yksityisille henkilöille, vai käyttävätkö yrityksetkin sivuillaan tällaisia?

 7. Tuon upotetun kartan perään kun saisi vielä automaattisesti sen KML-linkin Google Earthia varten. Nyt sen joutuu vielä tekemään itse.

 8. Ihanaa, että tuo afganistanilainen rafla on vielä pystyssä. Siitä on aivan liian kauan kun täältä Espoosta eksyin sinne syömään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *