Rate my bokeh

Rate my bokeh

Ostin talvella eBayst kameraani vanhan manuaalitarkenteisen kiintepolttovlisen objektiivin. Ksitarkennus ei ollut pimen vuodenaikana erityisen hvi, joten objektiivi unohtui kameralaukun pohjalle pitkksi aikaa.

Mutta nyt satuin kaivamaan sen esiin ja ylltyin iloisesti. Valoisammalla kelill valokuvaus sai ihan uusia ulottuvuuksia ja f1.7 objektiivi innosti leikkimn syvtervyyksill. Tst tulee jo ihan hyv bokehiakin! (Muistathan, ett Bokeh oli taannoin Pinserin sana viikonvaihteeksi)

Tekniikkaa niille, joita se kiinnostaa: Pentax K10D / Asahi-Pentax SMC-A 50/1.7. Muista katsoa mys muita kuviani Flickriss.

3 thoughts on “Rate my bokeh

  1. Kiinnostaisi kuulla mit mielt olet kamerastasi.

    Yritin hakea Pinserin Google-haulla niin “K10D” kuin “Pentax”, mutta haku ei lytnyt mitn. Ei edes tt kirjoitusta.

  2. pni: Google varmaankin indeksoi tmn kirjoituksen pikapuoliin. Kamerasta on tosiaan ollut tarkoitus kirjoittaa jo pidempn, mutta tyntyteinen kevt esti sen. Mutta varmaankin jo lhiaikoina innostun kirjoittamaan pikku raportin. Ennakkotiiserin voisin kertoa, ett olen kameraan erittin tyytyvinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *