7 thoughts on “Hesari sensuroi Masinointi.orgin mainoksen

  1. Olipa amerikkalainen hptys “he halusivat lhett lapsesi vankilaan”, yk.

  2. Todellinen ongelma on tietenkin tuo nimilista. Vankkumattomana ilmaisunvapauden puolustustajana esiintyv lehti pelk, mit kansakunnan tukipylvt tekevt uuden tilanteen eteen jouduttuaan. Teilaavatko he sanansaattajan eli mainoksen julkaisijan jouduttuaan jlkikteen tilille toiminnastaan?

    Hesarin jokainen toimittaja on epilemtt ylpe omasta objektiivisuudestaan ja taipumattomuudestaan. Kokonaisuutena lehti tuo kuitenkin mieleen kapteeni Picardin (ilman tmn karismaa) ja hnen prime directive -sntns.

    Maailmankaikkeuden (kristalliolion tai yhteiskunnan) elmnkulkuun ei saa mitenkn puuttua (paitsi ett lhes jokainen Star Trek: The Next Generation -jakso ja Helsingin Sanomain numero on tekojen tasolla todiste juuri pinvastaisesta).

  3. Hyv ettei julkaistu. Olen samaa mielt ett liian amerikkalaistyylist. Muutenkin masinointiliikkeet saisivat ottaa kampanjoinnissa kantaa muihinkin kuin teknisiin asioihin, vaikka ne tietenkin kiinnostavat monia (netinkyttji).

  4. Itseasiassa tuon nimilistan julkaiseminen olis kait ollu ok. Koska ovat kansanedustajia ja noin nestneet. Mikn muu sitten taas ei ollu. Siis yleisemminkin kuin pelkstn tuo yks lause, joka on virallinen totuus nyt kun media on sen kiveen hakannut.

  5. Kiinnostavaa olisi kuulla tst lis taustatietoa. Eik jo pelkk nimilista kannattaisi julkaista ilman sen kummempia kommentteja? Huomioarvonsa sill varmaan olisi. Muiden tekstien plle voisi laittaa vaikkapa “sensuroitu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *