7 thoughts on “Hesari sensuroi Masinointi.orgin mainoksen

  1. Olipa amerikkalainen höpötys “he halusivat lähettää lapsesi vankilaan”, yök.

  2. Todellinen ongelma on tietenkin tuo nimilista. Vankkumattomana ilmaisunvapauden puolustustajana esiintyvä lehti pelkää, mitä kansakunnan tukipylväät tekevät uuden tilanteen eteen jouduttuaan. Teilaavatko he sanansaattajan eli mainoksen julkaisijan jouduttuaan jälkikäteen tilille toiminnastaan?

    Hesarin jokainen toimittaja on epäilemättä ylpeä omasta objektiivisuudestaan ja taipumattomuudestaan. Kokonaisuutena lehti tuo kuitenkin mieleen kapteeni Picardin (ilman tämän karismaa) ja hänen prime directive -sääntönsä.

    Maailmankaikkeuden (kristalliolion tai yhteiskunnan) elämänkulkuun ei saa mitenkään puuttua (paitsi että lähes jokainen Star Trek: The Next Generation -jakso ja Helsingin Sanomain numero on tekojen tasolla todiste juuri päinvastaisesta).

  3. Hyvä ettei julkaistu. Olen samaa mieltä että liian amerikkalaistyylistä. Muutenkin masinointiliikkeet saisivat ottaa kampanjoinnissa kantaa muihinkin kuin teknisiin asioihin, vaikka ne tietenkin kiinnostavat monia (netinkäyttäjiä).

  4. Itseasiassa tuon nimilistan julkaiseminen olis kait ollu ok. Koska ovat kansanedustajia ja noin äänestäneet. Mikään muu sitten taas ei ollu. Siis yleisemminkin kuin pelkästään tuo yks lause, joka on virallinen totuus nyt kun media on sen kiveen hakannut.

  5. Kiinnostavaa olisi kuulla tästä lisää taustatietoa. Eikö jo pelkkä nimilista kannattaisi julkaista ilman sen kummempia kommentteja? Huomioarvonsa sillä varmaan olisi. Muiden tekstien päälle voisi laittaa vaikkapa “sensuroitu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *