Auringon nousu- ja laskuajat

SunGaisma on hupsusta nimestn huolimatta verraton sivusto. Sen konsepti on yksinkertainen: saitin tehtvn on nytt koska aurinko nousee ja laskee eri paikoissa maapallolla. Ja se toteuttaakin tehtvns erinomaisen hyvin – informaatio on selke ja hyvin esitetty.

Kangasalla on viikon pst valoisaa 41 minuuttia enemmn kuin nyt. Kahden viikon pst pimeys on vhentynyt jo tunnin ja 22 minuuttia. Tllaiset tilastot ovat oikein piristvi (olenkohan koskaan tullut maininneeksi, ett en juurikaan pid pimeydest).

Palvelun nimi on muuten latviaa (ky katsomassa sivustolta mit se tarkoittaa). Sielt selvi mys se, ett Gaisma on suomalaista tekoa.

One thought on “Auringon nousu- ja laskuajat

  1. Hieno kirjoitus. Ajattelen itsekin nin, selvin talven yli kun odotan 12.12. jolloin aurinko mielestni pyshtyy, kunnes se kntyy 22.12. Eli minun kevni alkaa 12.12. En tied miten muuten kestisi jrjissn talven ajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *