Euroviisujen klassikot

Oikeastaan tnn iltapivll piti tehd tit, mutta Kasan euroviisujuttu viekoitteli katsomaan YouTubesta vanhoja viisuja. En osaa ptt, mik on paras: L’oiseau Et L’enfant (Marie Myriam) vai L`amour Est Bleu (Vicky) vai Eres tu (Mocedades) vai I treni di Tozeur (Alice ja Franco Battiato).

Nyt kuitenkin tiedn, mit nykyisist euroviisuista puuttuu. Italia. Katsokaa nyt vaikka ttkin skeniv yhteispeli: Era (Wess ja Dori Ghezzi).

5 thoughts on “Euroviisujen klassikot

  1. Tuokin on ehdottomasti viisujen thtihetki! Mukava, kun laitoit linkin ranskankieliseen esitykseen – jotenkin viisut kuulostavat paremmilta romaanisilla kielill kuin englanniksi. Mene ja tied, miksi. Chanson-perinne?

  2. Euroviisuista puuttuvat nykyn muusikot. Taustatanssijat ovat korvanneet soittajat eik viisuja tahdo jaksaa katsoakaan en kun suurin osa biiseist tulee taustanauhalta ja lavalla pyrii phenkil, usein kuvitellen osaavansa laulaa, muutaman tanssijan kanssa. Esitys koostuu lhinn siit kuinka yhteensopivat asut laulajalla ja tanssijoilla on. Lordi tarjoili musiikkia koko bndin voimalla (vaikka saattoivat tietysti soittaa playbackina) ja siit heille pisteit ja kiitosta. Viisulavoille lis muusikoita oikeasti soittamaan kun kerran kyseess on svellyskilpailu eik pelkk laulukilpailu, in my humble opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *