Lue blogeja ja voita

Kirjoittaja Sami, 29.11.2006

Vielä ehtii parin päivän ajan osallistua Blogilistan kilpailuun. Osallistuminen on helppoa: tee itsellesi oma tunnus ja tutki listan tarjoamia palveluita. Jos sinulla on tunnus jo ennestään, kirjaudu sisään ja käy katselemassa suosikkilistaasi. Kilpailussa voittona iPod Nano! Kilpailu päättyy 1.12.

  Jutussa “Lue blogeja ja voita” on 2 kommenttia:

  • Elena says:

   Heheh, mä onnistuin ignoraamaan ton skaban ihan täysin, vaikka mainoksen siitä toki näin. Aivoni totesivat vain jotain tyyliin “jaa, joku kuvallinen Google-mainos”. Jännä, miten sitä onkin oppinut jättämään nettimainokset huomioimatta, kun ei ole yhtään kiinnostunut niistä.

  • passenger says:

   Kuka voitti ja milloin mainos poistuu etusivulta?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.