Kolmasmiljoonas

Noin tunti sitten Pinserissä kävi kolmasmiljoonas kävijä. Valitettavasti en ollut juuri silloin koneen ääressä seuraamassa tilannetta, joten en osaa sanoa mistä kävijä saapui… Mutta jos jollakulla on kuvaruutukaappaus tai muu todiste tasaluvuista, perinteiset palkintokahvit odottavat! Laskurihan sijaitsee siis sivun alareunassa.

Miljoonas kävijä tuli täyteen 20.4.2004 ja kahdesmiljoonas pian sen jälkeen, 20.1.2005. Sittemmin tahti hieman hidastui koska Blogilista muutti Pinseristä omaan osoitteeseensa. Mutta väkeä käy edelleen ihan mukavasti.

Kolmeen miljoonaan lasketaan mukaan useatkin käynnit samalta henkilöltä. Googlen tilastopalvelu osaa kuitenkin heittää myös arvion Pinserissä käyneiden eri ihmisten määrästä – vuonna 2006 meillä on käynyt 275000 eri lukijaa. Olisipa hauska tietää teistä enemmänkin… jättäkääpä kommentteja ja kertokaa itsestänne!

7 thoughts on “Kolmasmiljoonas

 1. Hei, olen Tuija ja minulla on 2-4 blogia, riippuen laskentatavasta.

  Mutta sanopas oma arvauksesi, Sami, kuinka monta blogia Suomessa on?

  Jos katsotaan blogilistalle ilmoittautuneita, niitä olisi siis seitsemisen tuhatta.

  Toisaalta olen kuullut väitettävän, että Suomessa olisi blogeja 50 000 – 60 000. Jos yksistään Vuodatuksessa on rekisteröity 10 000 blogia, luku ei välttämättä olisi ollenkaan tuulesta temmattu.

  MindTrekin osallistumistalous – seminaarissa Teddy Grenman heitti, että itse asiassa Suomessa voi sanoa olevan satoja tuhansia blogeja, koska IRC-gallerian profiilin päiväkirja on blogi.

  Mikä on Blogilistan isännän Wirallinen Arwaus blogien kokonaismäärästä Suomessa marraskuussa 2006?

 2. Pinseri rulettaa! Hirveitä kävijämääriä….

  Sen sijaan Blogilista voisi sivustona teknisesti vähän uudistua, copyright-merkintäkin pääsivulla on kohta pari vuotta vanha.

  Olen huomannut, että omaankin blogiin on alkanut tulla yhä enemmän väkeä erilaisilta social bookmarking sivustoilta ja feedreedereistä (Bloglines etc.)

  Jonkinlainen systeemi suosituimmille viesteille Blogilistaan olisi hieno homma del.icio.usin tai Digg.comin tapaan. Joku sellaisen kyllä Suomeenkin tietty ennen pitkää rakentaa… toivoakseni.
  PopuLAARI

 3. Hei!

  Tämä kana kaakattaa käskystä, elikkä tässä pieni esittely. Olen Heini 25-vuotta pohjoisesta Keski-Suomesta ja Pinseriä olen seuraillut reilun vuoden. Asustelen omakotitalossa miehen ja kahden koiran kanssa.

 4. Heivaankaikille, olen herra H ja piipahtelen täällä silloin tällöin vilkaisemassa uusimpia tuulia. Taisinpa joskus piipahtaa kuuntelemassa Samikin ‘luentoa’ utan tiloissa, melkein tuttuja siis, ja onhan se historiikki uta-webin alkuajoista jäänyt mieleen. Sittemmin olen eksynyt Berghällin usvaisiin maisemiin.

 5. Hei olen Vihtori ja minulla on käynyt blogissani 4 ihmistä kolmen vuoden aikana.

 6. Jo kolme miljoonaa kävijää ja minä vasta nyt uskaltauduin vilkaisemaan mitä tämä homma sisältää… Taidan olla pahasti aikaani jäljessä. Alanpa selata läpi noita vanhempiakin juttuja että pääsen kärryille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.