coComment vaikuttaa mielenkiintoiselta

Yksi blogiyhteisn osallistumisen huonoista puolista on se, ett ei tahdo aina muistaa minne on kirjoittanut kommentteja. Keskusteluihin osallistuminen saattaa sen vuoksi jd puolitiehen.

Joskus vuosi-pari sitten konseptoin hiljaa mielessni palvelua, joka olisi kuin Blogilista, mutta seuraisi blogien sijasta kommenttiketjuja. Idean toteutus ji sitten muiden kiireiden vuoksi tekemtt, mutta nhtvsti joku muukin sai saman idean ja ryhtyi tuumasta toimeen.

coComment on palvelu joka seuraa jtettyj kommentteja ja tarjoaa monenlaisia hauskoja toiminnallisuuksia niihin liittyen. Asensin juuri selaimeen coComment-pluginin – saapa nhd miten hyvin tm homma toimii. Raportoin tarkemmista kyttkokemuksista myhemmin.

Softaan liittyy nemm mys WordPress-laajennus. Muut coComment-kyttjt: Pitisik se asentaa Pinseriin?

(Lisys) Asensin pinseriin coComment-pluginin. Jos kommentointi tuntuu toimivan jotenkin huonosti tai trmilette bugeihin, ilmoitelkaapa asiasta.

23 thoughts on “coComment vaikuttaa mielenkiintoiselta

  1. Vielks kytt cocommenttia? Jos niin osaatko kertoa miksi se on viime pivin alkanut vyryt joka paikkaan. Niin solon laskun viestiosioon kun ties minne! Nill se mys est joissakin tapauksissa postaamisen (esim. youtube)! Saako tuota ohjelmaa mitenkn pois tai saako tuollaista suljettua?

    sea, joka menetti hermot viisi…tuhatta kertaa tnn

  2. Itse asiassa lopetin sen kytn jokin aika sitten. Tuo cocommentin nkyminen eri sivuilla johtunee selaimeen asentamastasi cocomment-pluginista – tuo oli yksi niist syist miksi itsekin poistin pluginin ja lakkasin kyttmst tuota.

    Pinserin cocomment-laajennus on edelleen paikallaan – kyttkhn kukaan sit hyvkseen?

  3. Mjooh, ktsy systeemi seurata kommenttejaan, mutta nyt tosiaan muuttui raivostuttavaksi. Pakkoko tunkea joka paikkaan. Lysin napin mill saa poistettua, mutta sit on klikkailtava joka kerta uudelleen. *huoh*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *