coComment vaikuttaa mielenkiintoiselta

Yksi blogiyhteisöön osallistumisen huonoista puolista on se, että ei tahdo aina muistaa minne on kirjoittanut kommentteja. Keskusteluihin osallistuminen saattaa sen vuoksi jäädä puolitiehen.

Joskus vuosi-pari sitten konseptoin hiljaa mielessäni palvelua, joka olisi kuin Blogilista, mutta seuraisi blogien sijasta kommenttiketjuja. Idean toteutus jäi sitten muiden kiireiden vuoksi tekemättä, mutta nähtävästi joku muukin sai saman idean ja ryhtyi tuumasta toimeen.

coComment on palvelu joka seuraa jätettyjä kommentteja ja tarjoaa monenlaisia hauskoja toiminnallisuuksia niihin liittyen. Asensin juuri selaimeen coComment-pluginin – saapa nähdä miten hyvin tämä homma toimii. Raportoin tarkemmista käyttökokemuksista myöhemmin.

Softaan liittyy näemmä myös WordPress-laajennus. Muut coComment-käyttäjät: Pitäisikö se asentaa Pinseriin?

(Lisäys) Asensin pinseriin coComment-pluginin. Jos kommentointi tuntuu toimivan jotenkin huonosti tai törmäilette bugeihin, ilmoitelkaapa asiasta.

23 thoughts on “coComment vaikuttaa mielenkiintoiselta

  1. Vieläkös käytät cocommenttia? Jos niin osaatko kertoa miksi se on viime päivinä alkanut vyörytä joka paikkaan. Niin solon laskun viestiosioon kun ties minne! Näillä se myös estää joissakin tapauksissa postaamisen (esim. youtube)! Saako tuota ohjelmaa mitenkään pois tai saako tuollaista suljettua?

    sea, joka menetti hermot viisi…tuhatta kertaa tänään

  2. Itse asiassa lopetin sen käytön jokin aika sitten. Tuo cocommentin näkyminen eri sivuilla johtunee selaimeen asentamastasi cocomment-pluginista – tuo oli yksi niistä syistä miksi itsekin poistin pluginin ja lakkasin käyttämästä tuota.

    Pinserin cocomment-laajennus on edelleen paikallaan – käyttääköhän kukaan sitä hyväkseen?

  3. Mjooh, kätsy systeemi seurata kommenttejaan, mutta nyt tosiaan muuttui raivostuttavaksi. Pakkoko tunkea joka paikkaan. Löysin napin millä saa poistettua, mutta sitä on klikkailtava joka kerta uudelleen. *huoh*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *