Ilmapallobongailua

Tnn voi bongailla taivaalta ilmapalloja. Belgian Waasmunsterista alkanut vetytytteisten ilmapallojen pituuslentokilpailu on edennyt Suomeen asti. Tavoitteena kilpailijoilla on Lappi, mutta jotkut osallistujat eivt ole psseet ihan niin pitklle.

Katso kartalta, miss pallot leijuvat juuri nyt.

4 thoughts on “Ilmapallobongailua

  1. Nit sispiirijuttuja on kuultu viimeistn siit lhtien, kun 9.9. blogimiitti ptettiin pministerin ptksell siirt Helsingin asemaravintolasta Rovaniemen vastaavaan. Siell ei yksinkertaisesti ollut infraa eik perinteit tmn laajuisen tapahtuman jrjestmiseen.

    Ravintola oli mielestni hankalassa paikassa ja mikli katsoin ovelta oikein, siell oli mys aika tytt. Rovaniemell taas oli tilaa ja asialliset puitteet muutenkin.

  2. Pingback: Outoa Taigaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *