Ilmapallobongailua

Kirjoittaja Sami, 12.9.2006

Tänään voi bongailla taivaalta ilmapalloja. Belgian Waasmunsterista alkanut vetytäytteisten ilmapallojen pituuslentokilpailu on edennyt Suomeen asti. Tavoitteena kilpailijoilla on Lappi, mutta jotkut osallistujat eivät ole päässeet ihan niin pitkälle.

Katso kartalta, missä pallot leijuvat juuri nyt.

  Jutussa “Ilmapallobongailua” on 4 kommenttia:

  • Tommi says:

   Lappiin kannattaa mennä siksikin, että tämän vuoden Kultainen kuukkeli -palkinnot ovat jo kaikki siellä:

   http://kultainenkuukkeli2006.blogspot.com

  • Sami says:

   Onnittelut Kuukkeli-voittajille :) Eihän valintoja vain tehty sisäpiirin kesken?

  • Tommi says:

   Näitä sisäpiirijuttuja on kuultu viimeistään siitä lähtien, kun 9.9. blogimiitti päätettiin pääministerin päätöksellä siirtää Helsingin asemaravintolasta Rovaniemen vastaavaan. Siellä ei yksinkertaisesti ollut infraa eikä perinteitä tämän laajuisen tapahtuman järjestämiseen.

   Ravintola oli mielestäni hankalassa paikassa ja mikäli katsoin ovelta oikein, siellä oli myös aika täyttä. Rovaniemellä taas oli tilaa ja asialliset puitteet muutenkin.

  • Outoa Taigaa says:

   […] Ilman Samin eilistä postausta tieto vetytäytteisten ilmapallojen pituuslentokilpailusta olisi tavoittanut minut vasta tänään, kun asiasta kerrottiin Lapin Kansassa. Palloja ei varsinaisesti voi ohjata, mutta siitä huolimatta kaikkiBelgiasta liikkeelle lähteneet kilpailijat olivat asettaneet kunnianhimoiseksi tavoitteekseen päästä Suomeen. Kolme superpalloa päätyi Lappiin, voittaja Utsjoelle. Matkaa lähtöpaikalta kertyi peräti2443 km! Kun kilpailu tuli puheeksi perhepiirissä, Arja kertoi nähneensä yhden palloista Rovaniemen taivaalla, mutta ei ollut uskonut silmiään. Yksi kartalle merkityistä reiteistä kulkee niin läheltä Rovaniemeä, että havainto vaikuttaa todelliselta. […]

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.