Keppostelua

Improv Everywhere järjestää julkisia kepposia New Yorkissa. Tempausten kuvaukset ovat viihdyttävää luettavaa – monista on lisäksi tarjolla myös videoleikkeitä. Katso esimerkiksi: The Amazing Hypnotist, Cell Phone Symphony tai Slo-Mo Home Depot.

Olisi mahtavaa osallistua joskus MP3 Experimentiin (tähän mennessä järjestetty osat 1, 2 ja 3). Katso lista kaikista tempauksista.

Samantapaisia tempauksia tarjoaa myös Prangstgrüp. Mutta kuka ehtii ensimmäisenä Suomessa?

1 thought on “Keppostelua

  1. “Best Buy” kepponen vaikutti ihan hauskalta, tosin tyypit joutuivat virkavallan kanssa hieman ongelmiin kuvattuaan liikkeessä, ihme kun ei terroristeiksi luultu. Nämä pilat päihittävät kyllä teekkarijäynät 10-0. Jeps, näitä voisi järjestää Suomessakin. Kuka lähtee messiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *