Keppostelua

Improv Everywhere järjestää julkisia kepposia New Yorkissa. Tempausten kuvaukset ovat viihdyttävää luettavaa – monista on lisäksi tarjolla myös videoleikkeitä. Katso esimerkiksi: The Amazing Hypnotist, Cell Phone Symphony tai Slo-Mo Home Depot.

Olisi mahtavaa osallistua joskus MP3 Experimentiin (tähän mennessä järjestetty osat 1, 2 ja 3). Katso lista kaikista tempauksista.

Samantapaisia tempauksia tarjoaa myös Prangstgrüp. Mutta kuka ehtii ensimmäisenä Suomessa?

One thought on “Keppostelua

  1. “Best Buy” kepponen vaikutti ihan hauskalta, tosin tyypit joutuivat virkavallan kanssa hieman ongelmiin kuvattuaan liikkeessä, ihme kun ei terroristeiksi luultu. Nämä pilat päihittävät kyllä teekkarijäynät 10-0. Jeps, näitä voisi järjestää Suomessakin. Kuka lähtee messiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *