Keppostelua

Improv Everywhere jrjest julkisia kepposia New Yorkissa. Tempausten kuvaukset ovat viihdyttv luettavaa – monista on lisksi tarjolla mys videoleikkeit. Katso esimerkiksi: The Amazing Hypnotist, Cell Phone Symphony tai Slo-Mo Home Depot.

Olisi mahtavaa osallistua joskus MP3 Experimentiin (thn menness jrjestetty osat 1, 2 ja 3). Katso lista kaikista tempauksista.

Samantapaisia tempauksia tarjoaa mys Prangstgrp. Mutta kuka ehtii ensimmisen Suomessa?

One thought on “Keppostelua

  1. “Best Buy” kepponen vaikutti ihan hauskalta, tosin tyypit joutuivat virkavallan kanssa hieman ongelmiin kuvattuaan liikkeess, ihme kun ei terroristeiksi luultu. Nm pilat pihittvt kyll teekkarijynt 10-0. Jeps, nit voisi jrjest Suomessakin. Kuka lhtee messiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *