Listauutisia

Kirjoittaja Sami, 10.8.2006

Vajaa vuosi sitten Helsingin Sanomien Kuukausiliitteestä, päivää -blogi teki Blogilistan kuuman listan ennätyksen nousemalla liki 1300 asteeseen. Tällä hetkellä listoilla keikkuu toinen ennätystehtailija: Salakuunneltua.fi on luetuimmat-listan kiistattomalla ykköstilalla 6300 lukijalla.

Luetuimmat-listahan laskee siis Blogilistan kautta tulleita lukijoita. Muista, että blogin oikea lukijamäärä on aina korkeampi, sillä muilla sivustoilla olevien linkkien klikkailuja ei lasketa lukemaan mukaan. Kuumalla listalla taasen mitataan uusien ja vähän vanhempienkin blogien herättämää mielenkiintoa. Mitä enemmän asteita, sitä enemmän huomiota blogi on herättänyt listalaisten keskuudessa. Asteet lasketaan kaavalla, joka on yhtä salainen kuin Coca-Colan resepti.

  Jutussa “Listauutisia” on 6 kommenttia:

  • Tuomo says:

   On ilo olla Blogilistan luetuimpien listalla sijalla 904 ja top-listallakin ylpeästi sijalla 1901. Ei tule ainakaan blogistressiä! ;-)

  • Juuso says:

   Loistava sivu tuo salakuunneltua.fi. Itseäni vähän kyllä ärsyttää sen jatkuvat haamupäivitykset. Blogilistalla näkyy päivitys, mutta mitään uusia juttuja ei silti ole tullut (kommentteja ehkä).

  • Sami says:

   Juuso: Salakuunnellun ylläpitäjien olisi hyvä lukea ohjeet haamupäivityksien poistamisesta.

  • strangelove says:

   viihtyisää luettavaahan salakuuntelu-sivusto on, mutta onko se oikeasti blogi? mielestäni sen oleminen blogilistalla on hieman outoa.

  • Sami says:

   Mikä siitä tekee ei-blogin?

  • strangelove says:

   noh, jotenkin se on tyyliltään mielestäni samanlainen kuin tunnustusten luola (tjsp) ja (edesmennyt) niskalaukaus. chat- tai foorumityyppinen juttu, jonne kuka tahansa voi kirjoitella juttuja ja sivuston pitäjällä on lähinnä valvojan rooli.

   tietenkin rajanveto on vaikeaa. kyllähän juttuja voi kommentoida ja ne ovat tuollaisessa blogientryjen muodossa… mutta samaa voisi sanoa vaikka jostain foorumista.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.