Listauutisia

Vajaa vuosi sitten Helsingin Sanomien Kuukausiliitteest, piv -blogi teki Blogilistan kuuman listan enntyksen nousemalla liki 1300 asteeseen. Tll hetkell listoilla keikkuu toinen enntystehtailija: Salakuunneltua.fi on luetuimmat-listan kiistattomalla ykkstilalla 6300 lukijalla.

Luetuimmat-listahan laskee siis Blogilistan kautta tulleita lukijoita. Muista, ett blogin oikea lukijamr on aina korkeampi, sill muilla sivustoilla olevien linkkien klikkailuja ei lasketa lukemaan mukaan. Kuumalla listalla taasen mitataan uusien ja vhn vanhempienkin blogien herttm mielenkiintoa. Mit enemmn asteita, sit enemmn huomiota blogi on herttnyt listalaisten keskuudessa. Asteet lasketaan kaavalla, joka on yht salainen kuin Coca-Colan resepti.

6 thoughts on “Listauutisia

  1. On ilo olla Blogilistan luetuimpien listalla sijalla 904 ja top-listallakin ylpesti sijalla 1901. Ei tule ainakaan blogistressi! ;-)

  2. Loistava sivu tuo salakuunneltua.fi. Itseni vhn kyll rsytt sen jatkuvat haamupivitykset. Blogilistalla nkyy pivitys, mutta mitn uusia juttuja ei silti ole tullut (kommentteja ehk).

  3. viihtyis luettavaahan salakuuntelu-sivusto on, mutta onko se oikeasti blogi? mielestni sen oleminen blogilistalla on hieman outoa.

  4. noh, jotenkin se on tyyliltn mielestni samanlainen kuin tunnustusten luola (tjsp) ja (edesmennyt) niskalaukaus. chat- tai foorumityyppinen juttu, jonne kuka tahansa voi kirjoitella juttuja ja sivuston pitjll on lhinn valvojan rooli.

    tietenkin rajanveto on vaikeaa. kyllhn juttuja voi kommentoida ja ne ovat tuollaisessa blogientryjen muodossa… mutta samaa voisi sanoa vaikka jostain foorumista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *