Pikaloma Helsinki – New York

Finnair MD-11 Helsinki-New York (Google Video)

20-minuuttinen video matkasta Finnairin kyydiss New Yorkiin, ohjaamossa kuvattuna. Mielenkiintoisia kohtia krsimttmille: Nousu Helsingist 2:45; ensimminen laskeutumisyritys JFK:n lentokentlle kohdassa 11:45 (keskeytetn ylsvetoon, koska edellisen laskeutunut kone ei ehdi poistua kiitoradalta tarpeeksi nopeasti) ja varsinainen laskeutuminen kohdassa 16:45.

Tst voi nhd, miten matkustajan nkkulmasta aika rajuiltakin vaikuttavat tapahtumat (ylsveto) sujuvat lentjilt ihan rutiinilla, eik kyseess ole mitenkn poikkeuksellinen tapaus. Ehkp joku lentopelkoinen saa tst hieman rauhoitusta?

Videossa kuuluvat lentokoneen net tuovat ainakin itselle heti vlittmn matkalle lhtemisen tunnelman. New Yorkissa olisikin kiva kyd.

2 thoughts on “Pikaloma Helsinki – New York

  1. Moo. Rauhoitti ainakin minun lentopelkoani, joten voin kyll suositella ko. videota, jopa ilman nt. Aika rauhallinen oli tuo kehonkieli joten kai se ylsveto tosiaan on aika rutiinia.

  2. Eik rauhoita. Paljon epkohtia. Ensinnkin pitk kahden ijn koko ajan painella niit miljoonia naimskuukkeleita? IHAN OIKEEE, mit niill kaikilla tekee? “Vnnmp tt vipua, niin syttyy lysti punainen valo”??? Pitk ne viimeviikon rntgenkuvat viritt siihen tuulilasiin??? Niin, ja vlill ei pidetty ollenkaan ratista kiinni…”Look ma’ no hands”. Sitpaitsi kuskilla oli silmlasit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *