Photosynth

Kirjoittaja Sami, 4.8.2006

Netissä ja kovalevyillä alkaa olla aika paljon kuvia ympäristöstä. Mitäpä jos kokeilisi yhdistää kasan samassa paikassa otettuja valokuvia toisiinsa ja yrittää rakentaa niistä kolmiulotteisen mallin? Microsoftille tuli sama ajatus ja siitä syntyi Photosynth. Seuraamme mielenkiinnolla.

  Jutussa “Photosynth” on 3 kommenttia:

  • Tuija says:

   nam. Tuohon vielä lisäksi ajallinen ulottuvuus, niin näemme, kuinka kaupunkikuva morffautuu ajan saatossa.

  • Riku says:

   Tuo on kyllä todella hieno idea. Toivottavasti tulisi nopeasti. ..Huomasiko joku muu, että videossa yritettiin muokata kuvaa microsoftista työpaikkana. On Googlen tapaan omat virvoitusjuomat ja muutenkin rento meininki.

  • Juppe says:

   Tajuaispa mitä niin hienoa tässä on.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.