WordPress: tietoturva-aukko

Trke tiedotus WordPress-kyttjille: Jos olet sallinut blogissasi ulkopuolisten kvijiden rekisteritymisen (Options/General/Anyone can register), ota se heti pois plt. Dr Dave kertoo lis.

4 thoughts on “WordPress: tietoturva-aukko

  1. Ihme touhua, mutta tietty jos aukko on Todella vakava, kuitenkin kommenttiosastosta lytyy WP:n “Matt”in kommentti:

    “drDave, if you think you have found a vulnerability the best thing to do is email security@wordpress.org, not cause a panic with a cryptic blog post. We’re about to put out a release and I haven’t received anything from you so I need to know if this is already fixed in 2.0.4 or not.”

  2. hei, katselin noita sun flickrin otoksia – siell oli aivan fantastisia vangintoja. tunnelmallisia, mielenkiintoisia valaistuksia, ja toimivia rajauksia. tulin vaan toteamaan ett kiitokset, oli erinomaisen viihdyttv selata niit. :p etenkin maisemakuvissa ja muissa tilakuvissa oli loistavuutta.

    Tm tosin ei liene mittn mit joku ptevmpi ei olisi joskus jo sanonut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *