4 thoughts on “WordPress: tietoturva-aukko

  1. Ihme touhua, mutta tietty jos aukko on Todella vakava, kuitenkin kommenttiosastosta löytyy WP:n “Matt”in kommentti:

    “drDave, if you think you have found a vulnerability the best thing to do is email security@wordpress.org, not cause a panic with a cryptic blog post. We’re about to put out a release and I haven’t received anything from you so I need to know if this is already fixed in 2.0.4 or not.”

  2. hei, katselin noita sun flickrin otoksia – siellä oli aivan fantastisia vangintoja. tunnelmallisia, mielenkiintoisia valaistuksia, ja toimivia rajauksia. tulin vaan toteamaan että kiitokset, oli erinomaisen viihdyttävää selata niitä. :p etenkin maisemakuvissa ja muissa tilakuvissa oli loistavuutta.

    Tämä tosin ei liene mittään mitä joku pätevämpi ei olisi joskus jo sanonut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *