YLE uudistaa kanaviaan

YLE uudistaa kanaviaan. Uudistukset vaikuttavat ensikatsomalta osuvilta. Esimerkiksi oma suosikkikanavani, Tampereen alueella jo pitkn kuulunut Radio Peili, alkaa kuulua koko maassa. Peilihn on ainoa puhekanava koko valtakunnassa ja onkin positiivista ett Yle ei edes yrit kilpailla hittej ja tytepuhetta tarjoavien kaupallisten kanavien kanssa. YleQ joutuu uhrautumaan Peilin tielt, mutta koska se taas ei ole kuulunut tll susirajan ulkopuolella, en osaa edes ikvid koko kanavaa.

Digi-TV:n puolella Yle24 loppuu ja korvautuu Yle Extra -nimisell kanavalla. Oma kanavansa erilaisia livetapahtumia varten on hyv valinta – Yle24:han on tyttnyt jo thnkin asti tuota tarkoitusta (ja nyttnyt muuna aikana lhes pelkki uusintoja).

Kaikista kiinnostavimmalta uutiselta kuulosti syksyll avattava YLE Elv arkisto, joka tarjoilee netiss vanhoja tv- ja radio-ohjelmia. Tt on jo odotettukin! Onhan Ylell kytssn mahtava arkisto, jonka pihtailusta ei ole kenellekn hyty. Pinserilss odotellaan innolla arkistojen aarteita. Hyvlt nytt, Yle.

3 thoughts on “YLE uudistaa kanaviaan

  1. Eiks YLE Q ole kuulunut digiradiossa ympri Suomea? Vai onko se vain kaapelitarjoajani lisys?

    Itseni vhn harmittaa YLE24:n loppuminen, mutta jos YLE Extra jatkaa samaan tyyliin niin miks siin.

  2. AJK: Juu, digiboksissa taitaa kuuluakin, mutta min kun kuuntelen radiota lhinn autossa, ei digiradiosta ole siell yhtn mitn iloa.

  3. Jostain syyst YleQ:sta on lopettamisptksen yhteydess haluttu antaa kuva nuorison soittolistakanavana. Eihn se niin ole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *