Votelordi.orgin paluu

Vote Lordi -sivusto kertoo jlkikirjoituksessaan, miksi Lordin nestmiseen kannustavat tekstit otettiin pois sivustolta euroviisujen alla.

Pinseri haastatteli sivuston perustajaa.

Mist saitte idean votelordi.orgin perustamisesta?

Vaikea sanoa: idea vain syntyi. Jokin naksahti pss, halusimme tuottaa jotain nkyv. Halusimme sek tukea Lordia ett rsytt tietty osaa euroviisufaneista. Oli halu kokeilla, saisiko ideasta aikaiseksi mittavan nettikampanjan.

Oliko teit isokin porukka?

Muutama henkil, eri puolilta Eurooppaa.

Oletteko koskaan tavanneet Lordia?

Emme valitettavasti :)

Miten paljon arvelette sivun vaikuttaneen nestystulokseen?

Ehk sivusto kasvatti jonkin verran voittomarginaalia, mutta en usko ett se ratkaisi voittoa.

Votelordin jlkikirjoituksessa kerroitte, ett sivusto suljettiin koska jotkut mediat luulivat sivustoa Lordin virallisiksi sivuiksi. Mill tavalla mediat reagoivat sivuihin?

Mediat reagoivat julkisesti varsin vhn. Mainintoja sivustosta ei webin ulkopuolella nkynyt kuin kourallisessa lehti. Ateenassa tapahtuneista reaktioista ei ole tarkempaa tietoa. Bndin liitnnistahot vain ilmoittivat, ett Lordi joutuu kamppailemaan kysymysten ja syytsten kanssa.

Helsingin Sanomien blogissa vitettiin votelordi.orgin tekstien haittaavan Lordin menestyst: “Levy-yhti alkoi olla sit mielt, ett votelordi.orgin teksteist osa alkoi jo olla Lordin menestyst haittaavia. Kuten se, jossa vitettiin ettei Lordi edes halua voittaa.

Sivuston svyst voi olla monta mielt. Itse uskomme saamamme palautteen perusteella, ett sivusto tuotti runsaasti ni. On vhn kummallinen ajatus, ett joku Lordin nestmist tosissaan harkinnut jttisi nestmtt epvirallisen sivustomme sislln takia. Missn vliss votelordi.orgin teksteiss ei kyseenalaistettu Lordin voitontahtoa. Jos tss jotain on vilpittmsti ajettu niin nimenomaan Lordin suurinta mahdollista menestyst. Toki tekstin tulkinta on subjektiivista, mutta mitn tuon suuntaista ei TODELLAKAAN ole tarkoitettu sanoa.

Saitteko paljon yhteydenottoja faneilta ja mediolta? Mist pin olivat innokkaimmat fanit?

Faneilta tuli yhteydenottoja aika helkkaristi joka puolelta Eurooppaa, erityisesti Ruotsista, Saksasta, Hollannista ja Englannista, pari kontaktia jenkeistkin. Tietynlainen korrelaatio oli havaittavissa sen suhteen, mill kielill oli knnksi ja milt mailta tuli parhaiten pojoja ;-) Inhopostiakin saapui, mutta yllttvn vhn ja yllttvn laimeaa. Medioista vain yksi toimittaja vaivautui kysymn listietoja ennen kuin teki juttua.

Miten juhlitte voittoa?

Ottamalla lomaa :-) Tm on ollut sen verran tyls prosessi, ett nyt otetaan rennosti. Finaalin jlkeen oli toki riemumielt riittmiin, mutta emme lhde sen enemp bilettmn.

Perjantaina torille?

Turhan pitk ajomatka… eli ei.

SK, RSK / Pinseri

5 thoughts on “Votelordi.orgin paluu

  1. Totuushan on kuitenkin se ett mit isompi bndi, sit enemmn kaikenlaisten fanisivustojen ym. sisltn puututaan.. Niin se vaan menee. Lopulta se on levy-yhti joka haluaa pit ne narut ksissn markkinoinnin osalta. Kysymys ei siis varmaankaan ollut oikeasti siit ett sivusto olisi vienyt loordilta ni tai antanut huonoa kuvaa Loordistamme, vaan siit ett levy-yhti pelksi homman jotenkin sekoittavan muuta Lordin markkinointia; Ihan ymmrrettv tavallaan.

  2. 99.999% eurooppalaisista ei liene vielkn kuullut ko. sivustosta.
    Pitk teksti, en jaksa itsekn paneutua. Hyv Lordi jokatapauksessa.

  3. seesam: Koirapuisto suljettiin roskapostittajien vuoksi. Mutta emmekhn me paitapalkalla keksi jonkinlaisen mainospaikan tlt Pinseristkin? ;-)

    sea: Joskus ky noinkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *