Pinseri 4 vuotta

Pinserin ensimmäisestä jutusta tulee tänään kuluneeksi neljä vuotta. Sinä aikana olemme kirjoittaneet 1393 juttua ja saaneet lukijoilta 23569 kommenttia. Sivusto kerää päivittäin pitkälti toista tuhatta käyntiä – niistä leijonanosa tulee nykyisin hakukoneista, kiitos laajan arkiston.

Kiitoksia kaikille käyneille ja kommentoineille, ja tervetuloa takaisin myös jatkossa!

9 thoughts on “Pinseri 4 vuotta

 1. Olen seurannut Pinseriä neljä vuotta. Kommentteja olen laittanut ihan liian harvakseltaan. Pinserissä on ollut koko ajan hyviä ja mielenkiintoisia juttuja, sekä Riitalta että Samilta.
  Ensimmäisen kerran kuulin Pinseristä, kun Sami oli opettamassa meitä Naiset ja Uusmedia-kurssilla TTVO:n täydennyskurssilla.

 2. Ole hyvä, mukavaa luettavaahan tämä on ollut ja toivottavasti jatkossakin on. :)

 3. Onneks olkoon. Sadan vuoden kuluttua blogiemme ikäerot ovat kutistuneet noin viidestäkymmenestä noin kahteen prosenttiin :)

 4. Paljon onnea!

  Ja eiköhän kohoteta kaikki malja sille pioneerityölle, jonka Pinserin Riitta ja Sami ovat tehneet suomalaisen blogikentän luomisessa.

  En olisi itsekään saanut aikaiseksi aloittaa, jos en olisi Pinserin sivuilta oppinut, kuinka helppoa se onkaan, kunhan on jotkut yhteiset puitteet.

  Hephep. Pitkää ikää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *